شکست ناپذیری لوکا در جام حذفی
در سالی که لوکا بوناچیچ برای اولین بار به اصفهان آمد و جانشین ادسون تاوارس بر روی نیمکت سپاهان شد یک قهرمانی شیرین در جام حذفی نصیب زردها شد و سپاهان بوناچیچ با کسب دو تساوی یک بر یک مقابل پرسپولیس در نهایت در ضربات پنالتی قرمزها را شکست داد و اولین قهرمانیاش در فوتبال ایران را بدست آورد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانادر سال بعد لوکا باز هم با سپاهان قهرمان شد و در مسیر رسیدن به این قهرمانی تیمهای نوژن مازندران، سایپا، تربیت یزد، پرسپولیس و صبا را شکست داد تا همچنان روند شکست ناپذیریاش در جام حذفی را با سپاهان را حفظ کند.
در دوره بعد جام حذفی سپاهان درگیر حضور در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا و رسیدن به فینال بود و دیرتر از بقیه وارد گردونه مسابقات جام حذفی شد که تا آن زمان لوکا به خاطر اتفاقات ایجاد شده برای سرباز احمدی و محرومیت سپاهان از بازیهای خانگی از تیمش جدا شده بود و فرصت حضور در جام حذفی را پیدا نکرد.
در لیگ یازدهم هم لوکا بعد از چند هفته برکنار شد و به شروع بازیهای جام حذفی نرسید تا سپاهان در اولین بازیاش با کرانچار مغلوب فولاد خوزستان شود ولی مثل اینکه تجربه لوکا در جام حذفی با تیمهای اصفهانی به کار او میآید و دومین پیروزی بوناچیچ با ذوب آهن همچنان روند شکست ناپذیری او در جام حذفی با سپاهان و ذوب آهن را حفظ کرده است .
, . ,
,
,
انتهای خبر
,]
ارسال دیدگاه