مجتمع فرهنگی تربیتی و آموزشی غدیر شهرستان اردل افتتاح شد

مجتمع فرهنگی تربیتی و آموزشی غدیر شهرستان اردل افتتاح شد
مجتمع فرهنگی تربیتی و آموزشی غدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان اردل دیروز با حضور مسئولان استانی و شهرستانی در شهر اردل افتتاح شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، مجتمع فرهنگی تربیتی و آموزشی غدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان اردل دیروز صبح با حضور سیامک سلیمانی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استاندار چهار محال و بختیاری،فرماندار و مسئولین شهرستان و جمعی از مردم ولایتمدار  در شهر اردل افتتاح شد.
نصرت الله موسایی مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) شهرستان اردل در گفت و گو با خبر نگار هفت چشمه اظهار داشت: این مجتمع فرهنگی تربیتی و آموزشی در زمینی به متراژ 930 متر مربع ساخته شده است که تمام هزینه ساخت آن از طریق محل اعتبارات کمیته امداد شهرستان تامین شده است.
موسایی با بیان اینکه جهت ساخت این مجتمع فرهنگی تربیتی  5 میلیارد ریال هزینه شده اظهار کرد ظرفیت این مجتمع شبانه روزی 150 نفر دانش آموز است.
وی افزود:حدود 90 درصد خانواده های تحت پوشش و 10 درصد خانواده های غیر تحت پوشش نیازمند از خوابگاه این مجتمع استفاده می کنند.
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
, هفت چشمه ,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه