یک محقق طب سنتی مطرح کرد:
تفاوت خونگیری با زالو درمانی چیست؟/ جایگاه زالو درمانی در طب سنتی
عضو انجمن طب سنتی دانشگاه تهران گفت: خونگیری برای کم کردن حجم خون و زالو درمانی برای خارج کردن خون کثیف کاربرد دارد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، خونگیری و زالو درمانی هر دو به منظور بهبود وضعیت بیماری و افزایش بهبودی بدن انجام میشوند، اما دو روش متفاوت هستند.
خونگیری به معنی برداشتن خون از بیمار است و معمولاً با استفاده از سوزن و شلنگ انجام میشود. این روش در بیماریهایی که علائم زیادی دارند و مرتبط با افزایش دمای بدن و یا افزایش سطح خون در بدن هستند، مفید است. همچنین در برخی موارد، خونگیری به عنوان روشی برای جمع آوری خون در حالتهایی که نیاز به آن وجود دارد، مانند درمان برخی بیماریهای خاص یا انجام عمل جراحی استفاده میشود.
در مقابل، زالو درمانی به معنی استفاده از زالو برای جذب خون از بیمار برای تسکین درد، التهاب و برای بهبود عملکرد عروق است. زالو درمانی معمولاً در بیماریهایی که با التهاب و یا خونریزی همراه هستند مفید است. زالو ها موادی را در خون جانداران ترشح میکنند که عملکرد خونریزی را کنترل میکند و به عنوان مسکن طبیعی برای درد بکار میرود.
خونگیری؛ تنظیم میزان خون در بدن/زالو درمانی، تسکین التهاب و درد و تقویت عملکرد عروق
به طور کلی، خونگیری برای تنظیم میزان خون در بدن و یا برای جمع آوری خون استفاده میشود، در حالی که زالو درمانی برای تسکین التهاب و درد و تقویت عملکرد عروق استفاده میشود.
دکتر جعفر علوی عضو انجمن طب سنتی دانشگاه تهران درباره تفاوت خونگیری با زالو درمانی در گفتگو با خبرنگار دانا گفت: در خونگیری خونی که از بدن گرفته میشود همان خونی است که در کل بدن جریان دارد و تنها کاربرد آن کم کردن حجمی از خون است اما زالو، خونی که دی اکسید کربن بالایی داشته باشد و به اصطلاح خون کثیف را میمکد و این عمل تاثیر مثبت بر بدن میگذارد.
وی ادامه داد: همزمان با خونی که زالو میمکد، ۱۲۰ نوع مواد را داخل بدن میکند که شایعترین آن بازکردن گرفتگیهای قلبی و عروقی است.
این عضو انجمن طب سنتی دانشگاه تهران از درمان بسیاری از بیماریها با زالو خبر داد و افزود: زالو درمانی در درمان بیماریهای گرفتگی قلب و عروقی و مغزی، هموروئید، واریکوسل، گرفتگی عروق افراد دیابتی، واریس، آکنه، آنفولانزا، زخمهای مزمن، جوش، دیسک، آرتوروز بسیار موثر است.
علوی مراجعه برای زالو درمانی را سالی دو بار ایده آل دانست و اظهار کرد: افراد سالم بهتر است سالی دو بار برای زالو انداختن برای پیشگیری از انواع بیماریها به مکانهایی که مجوز این کار را دارند مراجه کنند و در مورد بیماریهای خاص بسته به نوع بیماری فرق میکند.
این پزشک عمومی درباره مصرف داروی آسپرین در بزرگسالان گفت: بسیاری از بزرگسالان بالای سن ۵۰ سال در حال مصرف آسپرین هستند که این دارو علاوه بر اینکه نتوانسته است رنج سکتی قلبی را کاهش دهد، بدن را هم دچار عوارض میکند اما زالو درمانی خود علاوه بر کمک به سلامت دستگاه قلبی و عروقی، به پیشگیری از خیلی بیماریها کمک میکند.
وی به هزینههای هنگفتی که خانمها برای استفاده از دستگاههای لیزر برای شفافیت پوست خود میپردازند اشاره کرد و گفت: برخی دستگاههای زیبایی فقط پاک کننده صورت مسئله هستند و از لحاظ ظاهری عمل کرده است اما این جراح کوچک در کنار رژیم مواد غذایی و اصلاح مزاج، خون را تمیز میکند و خونرسانی ناحیه را بهتر میکند که حاوی آنتی بیوتیک برای انواع عفونتها است.
ارسال دیدگاه