هوای تهران ناسالم است

هوای تهران ناسالم است
معاون نظارت و پایش اداره کل محیط زیست استان تهران گفت: امروز هوای تهران در شرایط ناسالم است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، علی رستگاری در گفت‌وگو با فارس در تشریح آخرین وضعیت کیفیت هوای تهران گفت: با توجه به داده‌های دریافت شده از ایستگاه‌های سنجش آلودگی هوا، کیفیت هوای شهر تهران در طی 24 ساعت گذشته منتهی به ساعت 8 صبح امروز در شرایط ناسالم قرار داشته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, علی رستگاری در گفت‌وگو با ,

وی افزود: میزان غلظت آلاینده ذرات معلق با قطر کمتر از 2.5 میکرون، بر روی عدد 159 قرار گرفت و شرایط ناسالم را نشان می‌دهد.

, وی افزود: میزان غلظت آلاینده ذرات معلق با قطر کمتر از 2.5 میکرون، بر روی عدد 159 قرار گرفت و شرایط ناسالم را نشان می‌دهد.,

معاون نظارت و پایش اداره کل محیط زیست استان تهران ادامه داد: میزان غلظت آلاینده‌های منواکسید کربن به 25 و ذرات معلق کمتر از 10 میکرون نیز به 126 رسید که به ترتیب در شرایط پاک و ناسالم برای گروه‌های حساس هستند.

, معاون نظارت و پایش اداره کل محیط زیست استان تهران ادامه داد: میزان غلظت آلاینده‌های منواکسید کربن به 25 و ذرات معلق کمتر از 10 میکرون نیز به 126 رسید که به ترتیب در شرایط پاک و ناسالم برای گروه‌های حساس هستند.,

 

,

انتهای پیام/ف

, انتهای پیام/ف]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه