دمشق خطاب به غربی‌ها:

برای مردم سوریه اشک تمساح نریزند

برای مردم سوریه اشک تمساح نریزند
دمشق با ارسال نامه‌ای به سازمان ملل از سیاست‌‌های دوگانه‎‌ آمریکا و برخی کشورهای اروپایی در قبال سوریه به شدت انتقاد کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از باشگاه خبرنگاران، سوریه با ارسال نامه‌ای به سازمان ملل از سیاست‌‌های دوگانه‎‌ی امریکا و برخی کشورهای اروپایی در قبال کشورهای دیگر به شدت انتقاد کرد و از آنها خواست برای مردم سوریه «اشک تمساح نریزند».

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سوریه با ارسال نامه‌ای به سازمان ملل از سیاست‌‌های دوگانه‎‌ی امریکا و برخی کشورهای اروپایی در قبال کشورهای دیگر به شدت انتقاد کرد و از آنها خواست برای مردم سوریه «اشک تمساح نریزند».,
 
,
آمریکا و برخی از هم‌پیمانان این کشور 28 خرداد با امضای نامه‌ای خطاب به دبیر کل سازمان ملل و روسای شواری امنیت و مجمع عمومی، از نیروهای ارتش سوریه خواستند حملات هوایی به ویژه حمله هوایی به حلب را متوقف کند؛ حملاتی که هدف آن‌ها مواضع گروههای تروریستی در سوریه است.
, آمریکا و برخی از هم‌پیمانان این کشور 28 خرداد با امضای نامه‌ای خطاب به دبیر کل سازمان ملل و روسای شواری امنیت و مجمع عمومی، از نیروهای ارتش سوریه خواستند حملات هوایی به ویژه حمله هوایی به حلب را متوقف کند؛ حملاتی که هدف آن‌ها مواضع گروههای تروریستی در سوریه است.,
 
,
همچنین امضاکنندگان از شورای امنیت خواستند برای جلوگیری از حملات بیشتر نیروی هوایی سوریه وارد عمل شود.
, همچنین امضاکنندگان از شورای امنیت خواستند برای جلوگیری از حملات بیشتر نیروی هوایی سوریه وارد عمل شود.,
 
,
در واکنش به این نامه، وزارت خارجه سوریه نیز دو نامه‌ی جداگانه برای بان کی مون، دبیر کل سازمان ملل و دیتو رامین ابراهیم، رئیس شورای امنیت فرستاد.
, در واکنش به این نامه، وزارت خارجه سوریه نیز دو نامه‌ی جداگانه برای بان کی مون، دبیر کل سازمان ملل و دیتو رامین ابراهیم، رئیس شورای امنیت فرستاد.,
 
,
وزارت خارجه‌ی سوریه اقدام امضاکنندگان نامه را جنجالی رسانه‌ای دانست که هدف آن انحراف افکار عمومی از جنگ دولت سوریه با تروریست‌ها است.
, وزارت خارجه‌ی سوریه اقدام امضاکنندگان نامه را جنجالی رسانه‌ای دانست که هدف آن انحراف افکار عمومی از جنگ دولت سوریه با تروریست‌ها است.,
 
,
 وزارت خارجه‌ی سوریه در این نامه نوشت از آغاز بحران، کشورهای امضاکننده‌ نامه با سرپوش گذاشتن بر همه‌ی جنایات تروریست‌ها و حمایت‌های همه‌جانبه‌ی نظامی، اطلاعاتی، مالی و تدارکاتی در داخل و خارج از سازمان ملل از این تروریست‌ها، نقشی تعیین‌کننده‌ در شرایط سوریه ایفا کرده‌اند، در حالی که حق دمشق برای دفاع از خاک خود در برابر تروریست‌ها را نامشروع می‌دانند.
,  وزارت خارجه‌ی سوریه در این نامه نوشت از آغاز بحران، کشورهای امضاکننده‌ نامه با سرپوش گذاشتن بر همه‌ی جنایات تروریست‌ها و حمایت‌های همه‌جانبه‌ی نظامی، اطلاعاتی، مالی و تدارکاتی در داخل و خارج از سازمان ملل از این تروریست‌ها، نقشی تعیین‌کننده‌ در شرایط سوریه ایفا کرده‌اند، در حالی که حق دمشق برای دفاع از خاک خود در برابر تروریست‌ها را نامشروع می‌دانند.,
 
,
روسیه و چین که اعضای دائم شورای امنیت هستند، نامه‌ی آمریکا و هم‌پیمانانش را امضا نکردند.
, روسیه و چین که اعضای دائم شورای امنیت هستند، نامه‌ی آمریکا و هم‌پیمانانش را امضا نکردند.,
 
,
 
,
انتهای پیام/ج
, انتهای پیام/ج]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه