یک عضو هیئت علمی شهید بهشتی:

یکپارچگی نظام بیمه در اجرای طرح تحول سلامت ضروری است

یکپارچگی نظام بیمه در اجرای طرح تحول سلامت ضروری است
یک عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی گفت: یکپارچگی نظام بیمه در اجرای طرح تحول سلامت برای کاهش هزینه‌های بیمار ضروری است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، دکتر سیدحسین اردهالی در گفت‌وگو با خبرنگار سینا، درباره اجرای طرح تحول سلامت و کاهش هزینه‌های پرداخت مردم اظهار داشت: با اجرای طرح تحول سلامت سرگردانی بیمار نسبت به گذشته کمتر شده است به شکلی که پرداخت مردم کاهش یافته و تمامی اقدامات در بیمارستان انجام می‌شود و بیمار فقط درصدی از کل هزینه را پرداخت می‌کند.

وی افزود: در ابتدا طرح تحول سلامت با سرعت اجرا شد که این مسئله باعث ورود تعداد فراوان بیماران به بیمارستان‌های دولتی شد.

این عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی ادامه داد: اورژانس بسیار شلوغ مراکز دولتی مسئله دیگری است که باعث می‌شود تعداد فراوانی از بیماران از طریق اورژانس وارد مراکز درمانی، دولتی و دانشگاهی شوند به شکلی که در حال حاضر اگر بیماری غیر از اورژانس نیاز به بستری داشته باشد، شاید تخت کافی برای پذیرش وی وجود نداشته باشد.

ضعف بیمه‌های کشوری در پوشش بخش خصوصی
اردهالی با بیان این‌که اختلاف درآمد و پرداخت بیمار در بخش دولتی و خصوصی بسیار بالا است، تاکید کرد: زیر ساخت بیمه‌های پایه در کشور بخش خصوصی را پوشش نمی‌دهد مگر این‌که بیمار بیمه تکمیلی داشته باشد که این نوع بیمه نیز در بسیاری موارد سقف خاصی دارد.

وی با بیان این‌که به دلیل یکپارچه نبودن بیمه‌ها وکم توجهی به سیستم ارجاع در کشور تراکم بیماران در بسیاری از بیمارستان‌های دولتی وجود دارد، گفت: ناهماهنگی و شلوغی بیمارستان‌های دولتی ممکن است باعث نارضایتی بیماران شود.

اردهالی گفت: باید یکپارچگی بیمه و نظام ارجاع را در کشور داشته باشیم تا کار را بهتر جلو ببریم و از پتانسیل‌های بخش غیردولتی و دانشگاهی با روش بیمه استفاده کنیم به شکلی که بیمار هزینه‌های درمانی زیادی پرداخت نکند.

استفاده از تجارب کشورهای دیگر ضروری است
وی درباره اقدامات ضروری برای برطرف کردن مشکلات اجرای طرح تحول سلامت گفت: باید از تجارب کشورهای دیگر استفاده کنیم؛ در ایران امکانات، دانش بسیار بالا از لحاظ پزشکی و تجهیزات لازم وجود دارد و پول فراوانی هزینه می‌شود، برای مثال در این زمینه دولت بیماران سرطانی را تحت پوشش قرار داده است.

انتهای پیام/خ

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سینا,
,
,
,
,
,
, ضعف بیمه‌های کشوری در پوشش بخش خصوصی ,
,
,
,
,
,
,
, استفاده از تجارب کشورهای دیگر ضروری است ,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه