عضو شورای شهر تهران پیشنهاد داد

نامگذاری‌خیابان‌آفریقای‌جنوبی‌به‌عنوان‌نلسون‌ماندلا

نامگذاری‌خیابان‌آفریقای‌جنوبی‌به‌عنوان‌نلسون‌ماندلا
عضو شورای اسلامی شهر تهران در بیست و نهمین جلسه این شورا پیشنهاد داد خیابان آفریقای جنوبی به عنوان نلسون ماندلا نامگذاری شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا  بیست و نهمین جلسه شهر تهران، صبح امروز از ساعت 9:20 آغاز شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

در ابتدای این جلسه غلامرضا انصاری مطالبی را در خصوص شخصیت نلسون ماندلا مطرح نمود.

,

انصاری در ادامه پیشنهاد داد: خیابان آفریقای جنوبی به نام نلسون ماندلا نامگذاری شود.

,

وی تصریح کرد: نلسون ماندلا شخصیت سیاسی قابل احترامی بوده که ارتباط نزدیکی را با ایرانی‌ها داشته است.

,

به گزارش فارس، در ادامه جلسه احمد مسجدجامعی رئیس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به شخصیت سیاسی و اخلاقی نلسون ماندلا، اظهار داشت: یکی از ویژگی‌های وی حسن ایران دوستی نلسون ماندلا بود که تا آخر ادامه داشت و در هر مجمع بین‌المللی که نیاز به رای بود ماندلا به ایران رای می‌داد.

,

وی تصریح کرد: بنده نیز با پیشنهاد انصاری موافق هستم و می‌توانیم بخشی از خیابان آفریقای جنوبی را به نام این رهبر فقید نام‌گذاری کنیم و یا اینکه خیابان‌های منتهی به خیابان آفریقای جنوبی را به نام نلسون ماندلا نامگذاری کنیم.

,

به گزارش فارس اسماعیل دوستی عضو شورای اسلامی شهر تهران پیشنهاد داد که بلوار آرش به نام نلسون ماندلا نامگذاری شود.

,

در ادامه بیست و نهمین جلسه شهر تهران احمد مسجدجامعی خاطرنشان کرد: پیشنهاد نامگذاری خیابان آفریقای جنوبی به نام نلسون ماندلا مکتوب ارسال شود و در جلسه بعدی مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

,

وی همچنین خاطرنشان کرد: بنده پیشنهاد دیگری دارم که خیابانی به نام پرفسور معتمدنژاد پدر علم ارتباطات نامگذاری شود.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه