۳۶ باشگاه ایتالیایی متهم به تبانی

۳۶ باشگاه ایتالیایی  متهم به تبانی
دور جدید تحقیقات درباره تبانی در فوتبال ایتالیا باعث سقوط دو تیم دیگر می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانافدراسیون فوتبال ایتالیا در ادامه تحقیقاتش درباره تبانی در لیگ‌های مختلف این کشور، بیش از صد نفر و 36 باشگاه حاضر در سری B و یک سطح پایین‌تر این دسته را به دادگاه احضار و باشگا‌های کاتانیا و ترامو را به سقوط به دسته‌پایین‌تر در صورت اثبات شرکت در تبانی متهم کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

در این بین، هفت باشگاه به طور مستقیم در معرض اتهام تبانی هستند و در صورت اثبات جرم قطعا سقوط خواهند کرد.

,

دادگاه بدوی اواسط ماه آگوست تشکیل می‌شود و متهمان تا پایان این ماه میلادی فرصت فرجام‌خواهی و دفاع خواهند داشت.

,

در شرایطی که چند تن از مقامات عالی‌رتبه باشگاه کاتانیا در مظان اتهام هستند، هیچ‌یک از بازیکنان محکوم شده تیم نمی‌توانند ادعای بی‌خبری از تبانی را مطرح کنند چون طبق تحقیقات، تقریبا همه ارکان باشگاه آلوده هستند.

,

6 بازی فصل گذشته این تیم در سری مشکوک به تبانی هستند اما تیم‌های مقابل کاتانیادر  6 رقابت ازهرگونه اتهامی مبرا شده‌اند.

,

ترامو، دیگر تیم نجات یافته از سقوط در پایان فصل گذشته سریB هم در آستانه سقوط اجباری به دسته پایین‌تر است؛ جایی که 31 بازی و 32 باشگاه تحت تعقیب بررسی قرار دارند.

,

ساوونا، ویگور، لامتزیا، تورس، بارلتا و برندیسی، باشگاه‌های متهم در دسته پایین‌تر سری Bهستند و در این بین تیمی به نام «لاآکوئیلا» به عنوان تنها تیمی که به شکل مستقیم در تبانی نقش نداشته، 20 بازی آلوده در پرونده دارد!

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه