مهدی تاج: شرایط خصوصی‌سازی سرخابی ها فراهم نیست

مهدی تاج: شرایط خصوصی‌سازی سرخابی ها فراهم نیست
مهدی تاج بعد از نشست آسیب شناسی خصوصی سازی فوتبال اظهار داشت: متاسفانه حدود یک دهه است که خصوصی سازی این دو تیم (استقلال و پرسپولیس) نتیجه ای نمی گیرد. پس مفهومش این است که شرایط به خوبی مهیا نشده است تا این دو تیم در شرایط خوبی قرار بگیرند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، وی در ادامه گفت: امسال در لیگ ما خیلی هزینه شده باشد 220،30 میلیارد بیشتر نشده است. این عدد در کشور عدد زیادی نیست. ببینید چه شرایطی ایجاد می شود اگر حداقل ها برای این دو باشگاه فراهم شود. با توجه به شور و نشاطی که این تیم ها در جامعه ایجاد می کنند این هزینه ها از بین نخواهد رفت و ارزش خواهد داشت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

رییس سازمان لیگ خاطرنشان کرد: باید پولی در اختیار این دو مجموعه (استقلال و پرسپولیس) قرار بدهند تا با درآمدهای حداقلی به کارشان ادامه دهند.
او در خصوص حق پخش عنوان کرد: ببینید این بخش حق پخش تلویزیونی یک ماجرای دیگر است. ولی به هر حال حق پخش تلویزیونی می تواند به دو باشگاه کمک کند. صدا و سیما یک راه حلی داد که مناسب است که طبق درآمدهای مساوی 50-50 بتوانیم شرایط را پیش ببریم. مطابق این شرط باید 50 درصد توسط صدا و سیما و 50 درصد توسط اسپانسرها به باشگاه ها داده شود.
رییس سازمان لیگ درباره دیر اعلام شدن رای تیم پیکان و منحل شدن این تیم تصریح کرد: ما اطلاعی نداریم. کمیته استیناف قبلا اعلام کرده بود که پنجشنبه آخرین جوابش آمد.
تاج در این باره که سایپا مسابقاتش را در کجا برقرار می کند توضیح داد: سایپا باید حتما خارج از تهران بازی هایش را برگزار کند و قرار شد این تیم در اسلامشهر بازی کند.

,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه