بروز پدیده گرد و غبار در جنوب و جنوب غرب کشور
پیشبینی وضعیت آبو هوا در سه روز آینده
کارشناس سازمان هواشناسی از پیشبینی وزش باد شدید در سیستان و بلوچستان و بروز پدیده گرد و غبار در جنوب و جنوب غرب کشور در سه روزآینده خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایلنا، فریبا گودرزی در مورد پیشبینی وضعیت آب و هوای سه روز آینده گفت: طی سه روز آینده در ساعات بعد از ظهر و اوایل شب در برخی مناطق استانهای کرمان، هرمزگان و ارتفاعات زاگرس مرکزی و جنوبی افزایش ابر، رگبار و رعد و برق موقتی و وزش باد محلی پیشبینی میشود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی ادامه داد: همچنین روز یکشنبه در برخی نواحی استان فارس و روزهای دوشنبه و سهشنبه در جنوب سیستان و بلوچستان افزایش ابر، رگبار، رعد و برق موقتی و وزش باد محلی رخ خواهد داد.
کارشناس سازمان هواشناسی با بیان اینکه طی سه روز آینده وزش باد شدید در شرق کشور تداوم خواهد داشت، اظهار کرد: امروز در شمال سیستان وبلوچستان و زابل با طوفان گرد و خاک همراه خواهد بود.
گودرزی توضیح داد: شایان ذکر است؛ روزهای دوشنبه و سه شنبه در برخی مناطق جنوب غرب و غرب کشور وزش باد و پدیده گرد و غبار و کاهش کیفیت هوا و دید افقی دور از انتظار نیست. همچنین طی سه روز آینده دمای هوا در غالب مناطق کشور افزایش تدریجی خواهد داشت.
,
,
,
,
,
انتهای پیام/ن
]
ارسال دیدگاه