بک متخصص طب سنتی عنوان کرد؛

نقش طب سنتی در درمان افراد چاق/ ضرورت فعالیت بدنی در طب سنتی

نقش طب سنتی در درمان افراد چاق/ ضرورت فعالیت بدنی در طب سنتی
یک متخصص طب سنتی گفت: بسیاری از افراد چاق دچار ضعف و سردی در دستگاه گوارش هستند و به دلیل خوب هضم نکردن غذا چاق می‌شوند که با درمان از طریق طب سنتی مشکل ضعف گوارش آنها برطرف می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، دکتر مرضیه بیگم سیاه پوش، در گفت‌وگو با خبرنگار سینا، درباره درمان لاغری به وسیله طب سنتی گفت: چاقی‌ها شامل دو دسته چاقی عضلانی و چاقی چربی هستند، اگر چاقی در افراد عضلانی باشد و یا از کودکی مزاج مرطوب داشته باشند مزاج در این حالت تغییری نمی‌کند و کار خاصی نیز نمی‌توان برای این افراد انجام داد فقط باید مانع از بالا رفتن رطوبت بیش از حد در این افراد شد.

وی ادامه داد: برای این افراد بیشر از خوراکی فعالیت بدن حائز اهمیت است و این افراد نباید ساکن باشند، به این دلیل که رطوبت بدن آنان بالا می‌رود و سنگین می‌شوند پس باید حتما فعالیت مناسب بدنی داشته باشند و این وضعیت در افراد حفظ شود.

این متخصص طب سنتی با بیان این‌که چاقی‌های چربی متفاوت از چاقی عضلانی است، افزود: معمولاً رطوبت بدن این افراد بالا است و افراد سستی هستند، به شکلی که حوصله فعالیت بدنی را ندارند.

پرهیز از خوردن میوه خام در افراد دارای چاقی از نوع چربی
وی در توصیه به افراد دارای چاقی نوع چربی تاکید کرد: علی‌رغم بی‌حوصلگی افراد چاق اما باید فعالیت بدنی در این افراد وجود داشته باشد و خواب روز هم نداشته باشند، همچنین مصرف غذاهای تر را کاهش دهند به عنوان مثال میوه خام خیلی مصرف نکنند و بیشتر به شکل کمپوتی میوه را مصرف کنند و قندها و چربی‌ها را زیاد مصرف نکنند.

درمان ضعف گوارش در چاقی از نوع چربی
بیگم سیاه پوش تصریح کرد: معمولاً افراد چاق‌ از نوع چربی مبتلا به سوء مزاج بلغمی دچار هستند، که پزشک طب سنتی این سوء مزاج را درمان می‌کند؛ بسیاری از افراد چاق دچار ضعف و سردی در دستگاه گوارش هستند و به دلیل خوب هضم نکردن غذا چاق می‌شوند که با درمان از طریق طب سنتی مشکل ضعف گوارش آنها برطرف می‌شود.

وی درباره نوع داروی ارائه شذه به افراد چاق گفت: داروهایی که به این افراد ارائه می‌شود به مزاج بیمار بستگی دارد؛ اگر فرد دارای سوء مزاج بلغمی باشد در ابتدا تنقیه بلغم سپس تقویت عمومی عضو انجام می‌شود، اما اگر ضعف کبد یا گوارش باشد بسته به نوع آن به درمان سوء مزاج می‌پردازیم، سپس تقویت عضو را انجام می‌دهیم.

این متخصص طب سنتی اظهار کرد: این موضوعات کارهای درمانی است و اموری نیست که به عنوان پیشگیری به دنبال آن باشیم، چاق شدن از نوع چربی بیماری محسوب می‌شود و باید درمان شود.

انتهای پیام/خ

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سینا,
,
,
,
,
,
, پرهیز از خوردن میوه خام در افراد دارای چاقی از نوع چربی,
,
,
, درمان ضعف گوارش در چاقی از نوع چربی,
,
,
,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه