رئیس جمعیت هلال احمر تربت حیدریه خبر داد؛

واژگونی خودرو در محور تربت حیدریه به مشهد دو کشته بر جای گذاشت

واژگونی خودرو در محور تربت حیدریه به مشهد دو کشته بر جای گذاشت
رئیس جمعیت هلال احمر تربت حیدریه گفت: واژگونی خودرو سمند روزگذشته در کیلومتر 50 محور تربت حیدریه به مشهد دو کشته و سه مصدوم برجای گذاشت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تابان تربت، رضا مومن زاده در این خصوص افزود: روز گذشته حدود ساعت 3:45 دقیقه بامداد  وقوع یک مورد واژگونی خودرو در کیلومتر 50 محور تربت حیدریه به مشهد به اطلاع واحدهای عملیاتی شعبه رسید که بلافاصله تیم امداد و نجات پایگاه بین شهری گرماب به محل حادثه اعزام شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تابان تربت,

وی بیان داشت: به دلیل وخامت حال مصدومان و نیاز مبرم  به تجهیزات رهاسازی و نجات، دو تیم پشتیبانی از پایگاه کامه نیز به محل حادثه اعزام شد.

,

رئیس جمعیت هلال احمر تربت حیدریه تصریح کرد: در حادثه مذکور متاسفانه یکی از حادثه دیدگان در دم جان باخت و یکی دیگر از مصدومان نیز به علت شدت جراحات وارده در حین انتقال به مرکز درمانی جان سپرد.

,

مومن زاده گفت: سه تیم عملیاتی متشکل از 7 نجاتگر و پرستار با پشتیبانی دو دستگاه آمبولانس و یک دستگاه خودرو ست نجات هیدرولیک امدادرسانی به حادثه فوق را برعهده داشته اند.

,

انتهای پیام/ج

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه