کاظمیان: استقلال 7 دربی است که نبرده

کاظمیان: استقلال 7 دربی است که نبرده
مهاجم سابق پرسپولیس گفت: استقلالی‌ها زیر فشار روانی بیشتری قرار دارند، چرا که بعد از دربی 73 رنگ پیروزی را ندیده‌اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جواد کاظمیان بازیکن سابق تیم پرسپولیس  در خصوص شرایط روحی سرخابی‌ها قبل از دربی گفت: «با توجه به برد رفت و برگشت پرسپولیس در فصل قبل، فشار زیادی بر روی بازیکنان استقلال است و این موضوع می تواند نکته مثبتی برای پرسپولیس ها باشد تا بتوانند برنده بازی باشند.»

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی ادامه داد: «از دربی 73 تا الان، حدود 7 دربی است که استقلال موفق به برد پرسپولیس نشده است و در حال حاضر هم بازیکنان پرسپولیس سرحال‌تر هستند و امیدوارم این عاملی باشد برای پیروزی پرسپولیس در دربی 81.»

,

کاظمیان در مورد ترکیب دو تیم در دربی افزود: «استفاده از بازیکنان جوان در دربی باعث هیجان‌زدگی به خصوص برای بازیکنانی که اولین بار در این بازی حاضر هستند می‌شود. خودم زمانی که برای بار اول در دربی بازی کردم تحت تاثیر جو ورزشگاه قرار گرفتم. از نظر من هر چقدر ترکیب دو تیم باتجربه‌تر باشد بازی زیباتری را شاهد خواهیم بود.»

,

مهاجم سابق پرسپولیس در مورد نتیجه بازی دربی بیان داشت: «به شخصه دوست دارم پرسپولیس برنده دیدار باشد و با توجه به آمادگی بالای سرخ پوشان در این هفته ها برد در دربی چیز دور از انتظاری نیست. امیدوارم جمعه در کوچه پرسپولیسی ها عروسی باشد و هواداران سرخ شاد ورزشگاه را ترک کنند.»

,

انا

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه