فردا، استارت کار نکونام در کویت

فردا، استارت کار نکونام در کویت
الکویت فردا با بازیکن جدید ایرانی خود در دیداری معوقه به مصاف حریفش خواهد رفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانانیم فصل دوم رقابت‌های لیگ برتر کویت فردا در حالی از هفته گذشته آغاز شده است که این لیگ در ادامه این رقابت‌ها شاهد حضور کاپیتان تیم ملی ایران خواهد بود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

جواد نکونام، کاپیتان تیم ملی ایران و بازیکن سابق استقلال که پس از کش و قوس‌های فراوان به دلایلی نامشخص از این تیم جدا شد و صحبت از حضورش در لیگ ستارگان قطر به گوش می‌رسید، سرانجام سر از کویت درآورد و با تیم الکویت قراردادی نیم ملیونی به مدت 5 ماه امضا کرد.

,

بر همین اساس الکویت همراه با نکونام فردا و در یک دیدار عقب مانده از هفته هشتم رقابت‌های لیگ برتر 14 تیمی این کشور به مصاف النصر خواهد رفت.

,

الکویت نیم فصل اول رقابت‌ها را با یک دیدار کمتر و کسب 31 امتیاز به عنوان صدرنشین به پایان رساند و فردا در خانه این فرصت را دارد تا با برتری مقابل حریف، به این صدرنشینی تداوم بخشد اما در صورت کسب هر نتیجه‌ای جز برد، در صورتی که القادسیه بتواند در دیدار با حریف سنتی خود یعنی السالمیه به برتری برسد، القادسیه با یک بازی بیشتر با 34 امتیاز صدرنشین خواهد شد.

,

انتهای پیام/ی

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه