هاشمی، قدمی و کامبوزیا تنها نامزدهای ریاست کمیته المپیک

هاشمی، قدمی و کامبوزیا تنها نامزدهای ریاست کمیته المپیک
علی‌آبادی، کرباسیان، داورزنی، خسروی وفا، باقرزاده، مرادی و حمیدی از کاندیداتوری در پست ریاست کمیته ملی المپیک کناره‌گیری کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانادر حالی که 10 نفر برای کرسی ریاست کمیته ملی المپیک ثبت نام کرده بودند پیش از آغاز رای‌گیری 7 نفر از نامزدی سمت خود کناره‌گیری کردند تا شانس کیومرث هاشمی، مهدی قدمی و محمدجعفر کامبوزیا برای دستیابی به این کرسی افزایش یابد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

 

,

محمد علی‌آبادی در جمع خبرنگاران از سمت‌های ریاست و دبیرکلی کناره‌گیری کرد و محمدرضا داورزنی، محمود خسروی‌وفا، فضل‌الله باقر‌زاده، علی مرادی و مهرزاد حمیدی نیز در مجمع و پیش از شروع رای گیری از پست ریاست کناره‌گیری کردند.

,

 

,

در ادامه جلسه و پس از این کناره‌گیری‌ها، وزیر ورزش به شوخی گفت: دیگر کاندیداها نیز انصراف دهند تا تکلیف همه چیز روشن شود!

,

 

,

انتهای پیام

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه