معاون دیگر وزارت ورزش در راه امریکا
یکی از معاونان وزارت ورزش و جوانان برای همراهی با تیم ملی وزنه برداری در مسابقات جهانی به آمریکا می رود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی رغم اینکه محمود گودرزی، وزیر ورزش تمایلی به سفر ندارد و از همراهی تیم های ملی در سفرهای خارجی دوری می کند و بر این مسئله تاکید دارد که مسئولین و مقامات ورزش از سفرهای خارجی غیر ضروری برای کاهش هزینه ها خودداری کنند، اما گویا معاونین او علاقه زیادی به سفر به ویژه سفر به ینگه دنیا دارند. به طوری که پس از سفر سه معاون گودرزی به آمریکا یکی از معاونین دیگر وزارت ورزش قصد دارد تیم ملی وزنه برداری را در مسابقات جهانی آمریکا همراهی کند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,رقابتهای قهرمانی وزنه برداری 2015 جهان از 29 آبان تا هفتم آذرماه در آمریکا برگزار می شود.
,این اولین سفری نیست که معاونان وزارت ورزش علی رغم توصیه های وزیر ورزش به سفرهای خارجی می روند. سابق از این نیز سید مناف هاشمی، احمدی و شعبانی بهار در سفرهایی بعضی از تیم های ملی را همراهی کرده اند.
,نکته قابل توجه اینجاست که اغلب سفرهایی که معاونین وزارت ورزش به آن علاقه دارند سفرهایی به کشورهای اروپایی و یا آمریکا است.
,شفقنا
,انتهای پیام
]
ارسال دیدگاه