شکست دوباره آلومینیوم المهدی در لیگ برتر والیبال

شکست دوباره آلومینیوم المهدی در لیگ برتر والیبال
هفته هفتم لیگ برتر والیبال باشگاه های کشور با انجام شش دیدار در شهرهای مختلف کشور پیگیری شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از  ورزش پنج ،تیم والیبال آلومینیوم المهدی در شرایطی به مصاف تیم پرمهره بانک سرمایه رفت که شرایط مناسبی در جدول نداشت و بازیکنان این تیم امیدوار بودند تا با کسب امتیاز از این دیدار سخت شرایط خود را سر و سامان دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ورزش پنج,

 

,

آلومینیوم در هفته های گذشته علی رغم به نمایش گذاشتن بازی های خوب اما در نتیجه گیری و یکسره کردن کار ناکام بوده بطوریکه در بیشتر دست ها شانه به شانه با حریفان قدر خود پیش رفته اما در نهایت و با نتیجه نزدیک نتیجه را واگذار کرده است. شاید یکی از دلایل این اتفاقات کم تجربگی بازیکنان جوان این تیم باشد.

,

 

,

آلومینیوم در ادامه رقابت ها و در هفته هفتم به مصاف بانک سرمایه رفت و در سه دست متوالی با امتیازهای ۲۹ بر ۲۷، ۲۵ بر ۱۸ و ۲۵ بر ۱۹ مغلوب میزبان خود شد و همچنان در رتبه یازدهم جدول لیگ برتر والیبال باقی ماند.

,

 

,

نماینده هرمزگان چهارشنبه ۴ آذر ماه ۹۴ در مشهد میهمان تیم ثامن الحجج خراسان خواهد بود که با ۹ امتیاز در رده هفتم جدول مسابقات قرار دارد.

,

 

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه