چرا دو روز مسی را تنها نمی‌گذارید؟

چرا دو روز مسی را تنها نمی‌گذارید؟
سرمربی بارسلونا از خبرنگاران خواست ستاره آرژانتینی تیمش را رها کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا  جراردو مارتینو در نشست خبری اخیرش درباره تیم و بازی امشب مقابل سویا صحبت کرد و گفت: باید خودمان را رها کنیم و فقط به تیم فکر کنیم. مسئولیت ما این است که بهتر بازی کنیم تا مردم به ورزشگاه بیایند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا  ,

وی ادامه داد: نمی‌توانیم هر روز تیتر‌های خبری درباره مسی را پیدا کنیم. گاهی فکر می‌ کنم که از همه شما بخواهم دو روز درباره او چیزی ننویسید. چرا مسی را دو روز تنها نمی‌گذاریم؟ ترجیح می‌دهم بگذارم او آرامش داشته باشد و همچنان از تماشای بهترین بازیکن دنیا لذت ببریم.

,

سرمربی بارسلونا خاطرنشان کرد: اینکه اینیستا در تیم باشد، منطقی است اما شرایط خاصی ممکن است او را خارج از تیم قرار دهد.

,

وی اضافه کرد: بازی مقابل سویا بسیار مهم است و تأثیرات مثبت و منفی روی آینده تیم می‌گذارد. بدون شک این بازی سخت‌ترین دیدار خارج از خانه است که در پیش داریم.

,

انتهای پیام/د

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه