بارش برف و کولاک در بیشتر جاده‌های کشور

بارش برف و کولاک در بیشتر جاده‌های کشور
رئیس پلیس مرکز کنترل ترافیک راه های کشور با اشاره به بارش برف و باران در اکثر محورهای مواصلاتی از رانندگان خواست برای تردد حتما از زنجیر چرخ استفاده کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مهر ،  سرهنگ نادر رحمانی با تشریح آخرین وضعیت راه های مواصلاتی با توجه به نقشه های پیش یابی گفت: طبق آخرین گزارشات از مرکز کنترل ترافیک، در باند جنوبی آزاد راه تهران-کرج از پل شهید کلانتری تا پل فردیس و باند جنوبی آزادراه تهران-کرج از پل فردیس تا پل کلات، ترافیک نیمه سنگین گزارش شده و در سایر جاده ها و معابر کشور وضعیت ترافیکی عادی و روان است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: بر همین اساس، در استانهای آذربایجان شرقی، اردبیل، زنجان، قزوین، گیلان و محورهای غرب استان تهران در اکثر محورها و استان مازندران، ارتفاعات محور کندوان، بارش برف گزارش شده و در استان گیلان محورهای رشت-لاهیجان، اسالم-خلخال، ماسوله و گردنه حیران، به علت کولاک و یخبندان، تردد با زنجیر چرخ امکان پذیر است.

,

رحمانی در ادامه با اشاره به اینکه بقیه محورهای مواصلاتی با بارش باران روبرو هستند و تردد در آنها به کندی انجام می شود، افزود: محورهای شمشک به دیزین، پونل به خلخال و محور دندی تکاب تا اطلاع ثانوی مسدود است.

,

انتهای پیام/بخ

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه