یک مقام مسئول در آموزش و پرورش تهران در گفت‌وگو با دانا:

معلمان مدارس فردای انتخابات درگیر شمارش آرا هستند/احتمال تعطیلی مدارس در روز بعد از انتخابات زیاد است

معلمان مدارس فردای انتخابات درگیر شمارش آرا هستند/احتمال تعطیلی مدارس در روز بعد از انتخابات زیاد است
معاون رئیس اداره آموزش و پرورش شهر ری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه "با توجه به درگیری معلمان، احتمال تعطیلی مدارس وجود دارد؟" اظهارداشت: من احتمال زیاد می‌دانم که اینطور شود و اینکه تا چه مقدار قرار است که این اتفاق رخ دهد خبر ندارم.
[

سید جمال فاطمی معاون رئیس اداره آموزش و پرورش شهر ری در گفت‌وگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در خصوص تعطیلی مدارس در روز بعد انتخابات گفت: هرساله اینطور بوده که مدارسی که شعب اخذ رای بودند و برای رای شماری با مشکل مواجه می‌شدند تعطیل می‌شدند.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,

وی با بیان اینکه به نظرم امسال به دنبال این هستند که یک اتاقی را در مدارس برای شمارش آرا اختصاص دهند افزود: یک مشکل دیگری که ما داریم این است که بیش از 50 درصد همکاران ما درگیر موضوع انتخابات هستند و در شعب اخذ رای حضور دارند، برای مثال وقتی در یک کلاسی در یک مدرسه‌ای عده‌ای مشغول رای شماری هستند، معلمان همان مدرسه در جای دیگری درگیر شمارش آرا هستند.

,

 

,

معاون رئیس آموزش و پرورش شهر ری در پاسخ به سولی مبنی بر اینکه "با توجه به درگیری معلمان، احتمال تعطیلی مدارس وجود دارد؟" اظهارداشت: من احتمال زیاد می‌دانم که اینطور شود و اینکه تا چه مقدار قرار است که این اتفاق رخ دهد خبر ندارم ضمن اینکه ما شماره تلفن مدیران را در اختیار دوستان در استان قرار داد‌ه‌ایم و قرار است جوابی را برای مدیران طراحی و ارسال کنند.

,

انتهای پیام/نج

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه