هشتم اسفند هیچ مدرسه ای تعطیل نیست

هشتم اسفند هیچ مدرسه ای تعطیل نیست
وزیرآموزش و پرورش اظهار کرد: هیچ مدرسه ای در روز پس از انتخابات تعطیل نیست و مدارس به فعالیت خود ادامه خواهند داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ وزیرآموزش و پرورش اظهار کرد: هیچ مدرسه ای در روز پس از انتخابات تعطیل نیست و مدارس به فعالیت خود ادامه خواهند داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

به گزارش ایرنا ، علی اصغر فانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران با تاکید بر حضور حداکثری معلمان در انتخابات هفتم اسفند افزود: همان گونه که پیشتر نیز اعلام شده بود هیچ مدرسه ای در روز پس از انتخابات تعطیل نیست و مدارس به فعالیت خود ادامه خواهند داد.

,

رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش پیش تر اعلام کرده بود که در روز هشتم اسفند (فردای روز انتخابات مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی) هیچ مدرسه ای در هیچ دوره تحصیلی تعطیل نیست.

,

علیرضا جدایی در واکنش به انتشار برخی اخبار مبنی بر تعطیلی مدارس حوزه رای گیری در روز هشتم اسفند برای شمارش آرای انتخابات افزود: روز هشتم اسفندماه هیچ مدرسه ای در تهران و سایر نقاط کشور درهیچ دوره ای به دلیل برگزاری انتخابات و یا شمارش آرا تعطیل نیست.

,

وی افزود: در این روز مدارس باز هستند و به فعالیت های آموزشی و تربیتی خود به روال عادی می پردازند.

,

جدایی درباره مدارس مجری انتخابات به ویژه در شهر تهران که ممکن است به دلیل کثرت رای دهندگان ، کار شمارش آرا در آنها به طول انجامد بیان کرد: کار شمارش آرا و بستن صندوق های رای در مدارس مجری انتخابات در شهر تهران باید به گونه ای باشد که هیچ گونه وقفه ای در فعالیت آموزشی این مدارس ایجاد نکند و بنابراین در این روز هیچ مدرسه ای در شهر تهران نیز تعطیل نخواهد بود.

,

دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری جمعه هفتم اسفندماه همزمان در سراسر کشور برگزار می شود.

,

انتهای پیام/بخ

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه