واکنش آشنا به شایعه وزارتش
مشاور فرهنگی رئیس جمهور در واکنش به شایعه مطرح شدن او به عنوان وزیر آینده آموزش و پرورش، گفت: اگر سیزده بدر بود می گفتم دروغ سیزده است، این شایعه را تأیید نمی کنم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از جماران، حسام الدین آشنا درباره شایعه معرفی او به عنوان وزیر آموزش و پرورش در راستای ترمیم کابینه، اظهار کرد: اگر سیزده بدر بود می گفتم شوخی 13 است، همان گونه که گفتید این یک شایعه است و کسانی که این گونه شایعات را پخش می کنند، پیش از این نیز چنین زحماتی را کشیده بودند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
وی در پاسخ به این سوال که آیا این مسئله را تکذیب می کنید یا خیر؟ گفت: تأیید نمی کنم.
مشاور رئیس جمهور همچنین در پاسخ به سوالی درباره ترکیب مجلس دهم و چگونگی تعامل دولت در حوزه های مختلف با آن، گفت: امیدواریم مجلس دهم به جای مجلس گروکشی و باج خواهی، جای همکاری و تعامل بین دو قوه مهم کشور باشد.
وی همچنین با بیان این که امید است اولویت های دولت و مجلس در پیگیری اقتصاد مقاومتی به هم نزدیک باشد، عنوان کرد: امیدوارم تشکیل اقلیت و اکثریت در مجلس به معنی موافقت و مخالفت با دولت محسوب نشود.
آشنا در پایان خاطر نشان کرد: دولت نزدیک به نمایندگانی خواهد بود که دلشان در گرو خدمت به مردم است.
,
,
,
,
,
,
انتهای پیام/ن
]
ارسال دیدگاه