همکاری یک کشور با رژیم اسراییل در ترور بدرالدین
منابع نزدیک به حزبالله لبنان از احتمال همکاری دستگاه اطلاعاتی کشورهای عربی و منطقهای با رژیم صهیونیستی در عملیات ترور روز جمعه یکی از فرماندهان ارشد این حزب در سوریه، خبر دادند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ منابع نزدیک به حزبالله لبنان از احتمال همکاری دستگاه اطلاعاتی کشورهای عربی و منطقهای با رژیم صهیونیستی در عملیات ترور روز جمعه یکی از فرماندهان ارشد این حزب در سوریه، خبر دادند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,به گزارش تسنیم، روزنامه رای الیوم به نقل از آنچه منابع نزدیک به حزبالله لبنان خواند نوشت: انفجار در اطراف فرودگاه دمشق که به ترور حاج مصطفی بدرالدین، فرمانده نظامی این حزب منجر شد، چهبسا با همراهی طرفهای دیگری با اسرائیل- متهم درجه یک این ترور- اجرا شده است.
,به گفته این منابع ، همچنین دلیل تاخیر در اعلام طرف مسئول این حادثه ترور تا صبح شنبه این است که در تحقیقات چندین سرنخ مهم کشف شده است که از احتمال مشارکت دستگاههای اطلاعاتی کشورهای عربی و منطقهای حکایت دارد.
,این منابع در عین حال اشاره نکردند که «آیا سازمانهای اطلاعاتی عربستان سعودی یا ترکیه نیز در این عملیات تروریستی مشارکت داشته اند یا خیر؟
,حزبالله لبنان در ساعات اولیه روز جمعه خبر شهادت مصطفى بدر الدین مشهور به «ذوالفقار» در انفجار بزرگی در مقر حزبالله در نزدیکی فرودگاه دمشق را اعلام کرد.
,حزبالله در عین حال تأکید کرد که تحقیقاتی را برای شناسایی ماهیت این انفجار و دلایل آن و اینکه آیا این انفجار ناشی از بمباران هوایی یا حملات موشکی یا توپخانهای بوده است، انجام خواهد داد و به زودی نتایج بیشتری از تحقیقات را ارائه خواهد داد.
,انتهای پیام/بخ
]
ارسال دیدگاه