دکتر زهره الهیان (عضو کمیسیون سیاست خارجی مجلس هشتم) در گفت و گو با فتن:

در پسابرجام اثری از تقویت تولید و رفع معضل بیکاری مشاهده نکرده ایم!/دولت باید بدون ابهام برای مردم تشریح کند که هدف از برجام های 2 و 3 چیست!

در پسابرجام اثری از تقویت تولید و رفع معضل بیکاری مشاهده نکرده ایم!/دولت باید بدون ابهام برای مردم تشریح کند که هدف از برجام های 2 و 3 چیست!
نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی گفت: دولت و مسئولین می بایست به جای افتخار نمودن به برجام پیگیر حقوق از دست رفته ملت بویژه غارت 2میلیارد دلاری اموال ملت ایران توسط ایالات متحده باشند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ زهره الهیان نماینده مردم تهران در هشتمین دوره مجلس شورای اسلامی در گفتگو با فتن در خصوص شرایط پسابرجام اظهار داشت: این شرایط به گونه ای است که در نتیجه ی این مذاکرات، طرف مقابل به وعده های خود عمل نخواهد کرد. این مسئله را مقام معظم رهبری از قبل پیش بینی کرده بودند. ایشان فرمودند: به دستاوردهای مذاکرات خوشبین نیستند.
وی افزود: این بی اعتمادی که در ذهن مردم کشورمان نسبت به آمریکا شکل گرفته است، سابقه ای تاریخی دارد و در شرایط حاضر و پس از برجام، ثمرات این توافق و اثراتش برای اکثریت مردم قابل لمس نیست.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,

الهیان تاکید کرد: ما در شرایط پسابرجام اثری از تقویت تولید صنایع داخلی و رفع معضل بیکاری مشاهده نکرده و در گرانی اجناس و کالاها نیز تغییری را احساس نمی کنیم. این مسئله علامت سوال جدی در نزد افکار عمومی است که آن چه ایران در قبال برجام متعهد شده  بود را عمل کرد و هزینه های سنگینی در باب فناوری هسته ای در ارتباط با برجام پرداخت کرده ایم و در قبال آن متاسفانه ثمراتی را مشاهده نمی کنیم.

,

وی ادامه داد: برخی از مسئولین کشور نیز اذعان دارند تحریم ها برداشته نشده این درحالی است که کشورمان به تمامی تعهدات خود در برجام عمل نموده و هزینه های بسیار سنگینی را پرداخت کرده است.

,

الهیان در خصوص تحریم های بانکی، عنوان داشت: در شرایط پسابرجام مشاهده می کنیم که تحریم های بانکی نیز برداشته نشده و سرمایه گذاران خارجی به واسطه عدم امنیت برای سرمایه گذاری در ایران، تمایلی به انجام این کار ندارند. این ها نشانگر این است که دولت و مسئولین می بایست به جای افتخار نمودن به برجام پیگیر حقوق از دست رفته ملت بویژه غارت 2میلیارد دلاری اموال ملت ایران توسط ایالات متحده باشند.

,

وی در ادامه گفت: وعده هایی که دولت در خصوص مسئله برجام می داد هیچ کدام محقق نشده و سوال جدی این است که چرا با برجام بی فرجام، دولت به دنبال برجام های 2 و 3 است و هرازگاهی در رسانه ها صحبت از آن می شود. دولت قبل از پرداختن به برجام های بعدی باید برای ملت، ثمرات برجام را شفاف سازی کند.

,

عضو کمیسیون سیاست خارجی مجلس هشتم با بیان این که هدف دشمنان از مطرح نمودن برجام های دیگر، حذف توان موشکی و محدود کردن اقتدار جمهوری اسلامی در منطقه از جمله حزب الله و جهه مقاومت می باشد، اظهار داشت: دولت باید بدون ابهام برای مردم تشریح کند که هدف از برجام های 2 و 3 چیست.
وی ادامه داد: انتظار از مجلس آینده این است که پیگیر تعهدات 5+1 در خصوص مسئله برجام باشند لذا اگر این تعهدات عملیاتی نشود و حقوق ملت ایران استیفا نگردد، این مسئله می بایست به طور جدی توسط مجلس شورای اسلامی بررسی شود و از دولت مطالبه گردد. اساس برجام یک تعهد دو طرفه است و اگر طرف مقابل به تعهداتش عمل نکرده، ضرورتی ندارد جمهوری اسلامی ایران نیز عمل به تعهداتش را ادامه دهد.

,
,

انتهای پیام/بخ

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه