اخبار داغ

حاج منصور ارضی در مراسم شب نهم مسجد ارک:

حسادت روح را زندانی می‌کند/ با حسادت، روحت از اهل بیت علیهم السلام جدا می‌شود+شعر و فیلم

حسادت روح را زندانی می‌کند/ با حسادت، روحت از اهل بیت علیهم السلام جدا می‌شود+شعر و فیلم
منصور ارضی گفت: شاید برای امام حسین علیه السلام هم گریه کنی ولی این گریه مورد پسند اهل بیت علیهم السلام نیست، حیوانات هم کنار گودال گریه کردند، ما از این حد حیوانی باید بالاتر برویم، برای اباعبدالله علیه السلام گریه‌ی انسانی کنیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  بسیج مداحان، مراسم مناجات خوانی شب نهم ماه مبارک رمضان با حضور پرشور مردم مومن و با نوای حاج منصور ارضی در مسجد ارک تهران برگزار شد. گزیده‌ای از بیانات حاج منصور ارضی در مسجد ارک را بخوانند:

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 هر صفتی که در وجود انسان قرار داده شده را باید تحت تعلیم یک معلم قرار دهیم

,  هر صفتی که در وجود انسان قرار داده شده را باید تحت تعلیم یک معلم قرار دهیم,  هر صفتی که در وجود انسان قرار داده شده را باید تحت تعلیم یک معلم قرار دهیم,

عرض کردیم صفات عالیه ای که خدا در نهان ما قرار داده برحسب آن نهاد یا فطرت ذاتی از ما آن صفت را می‌خواهد، برای کسبش باید زحمت بکشیم ، هر صفتی که در وجود انسان قرار داده شده را ما باید تحت تعلیم یک معلم قرار دهیم. اول معلم قرآن و اهل بیت علیهم السلام هستند و بعد از آنها استخراج از این معادن حکمت و معادن علم اولیاء خدا و علمای ربانی ما هستند.

,

در مورد دعای هشتم صحیفه سجادیه "اللّهُمّ إِنیّ أَعُوذُ بِکَ مِنْ هَیَجَانِ الْحِرْصِ، وَ سَوْرَةِ الْغَضَبِ، وَ غَلَبَةِ الْحَسَدِ" ، غضب و حرص باید در انسان رنگ خدایی بگیرد ، حسد هم همین است، صفت بدی است ولی اگر رنگ خدایی بگیرد می‌شود غبطه ، تمام شهدا غبطه می‌خورند به مقام قرب حضرت اباالفضل علیه السلام. حسد هست، حرص هست ولی باید تنظیم شود و کنترلش کنی. به یکی از دوستان گفتم مثلا برای تو واجب می‌شود که برای انجام کاری بروی خارج از کشور، زندگی را رها می‌کنی می‌روی، همین حالت در ماه رمضان نسبت به خدا باید باشد. با خدا کار داریم ، حرف داریم ، معامله داریم ، اگر فکر می‌کنی کمتر کار کنی مملکت تعطیل می‌شود که الان هست، اما بعضی کار می‌کنند از روی حرص یا طمع.

,

وقتی به رسول اکرم صلوات الله علیه و آله می‌رسیم می‌بینی حضرت حرص دارند در هدایت مردم "حَرِیصٌ عَلَیْکُمْ بِالْمُؤْمِنِینَ" (سوره توبه آیه 128) صفت پیغمبر اکرم صلوات الله علیه است، یا غضب را خط الهی دهید می‌شود غضب الرحمان که صفت اهل بیت علیهم السلام است.

,

حسد یعنی نعمتی را در کسی ببینی و ناراحت شوی 

, حسد یعنی نعمتی را در کسی ببینی و ناراحت شوی , حسد یعنی نعمتی را در کسی ببینی و ناراحت شوی ,

در مورد حسد پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله می‌فرمایند: خداوند عزوجل به موسی بن عمران فرمود؛ حسود از نعمت‌های من ناراحت است و از قسمتی که برای بندگانم مقرر داشته ام رویگردان است. بارها شنیده اید "الْحَسُودُ لَا یَسُودُ" چون حسادت باعث می‌شود خودت را نابود کنی تا دیگری به مقامی که تو نرسیده ای نرسد. طرف خودش برای مناجات و شب زنده داری نمی‌آید نمی‌گذارد تو هم بیایی.

,

گاهی مداحی از من بهتر می‌خواند و ما از حسادت فقط اشکال می‌گیریم، در نظر نمی‌گیریم که دارد تبلیغ دین می‌کند. اگر نعمتی را در کسی ببینی و بگویی خدایا به من هم بده می‌شود غبطه اما اگر ناراحت شوی این حسد است. گاهی که بعضی به خدا هم اعتراض می‌کنند. جمله ای از نهج البلاغه آقای جوادی آملی نقل می‌فرمودند به کسی که ثروت داده اند درد بی درمان داده اند، خدا به او اهانت کرده. یعنی خیال نکن ثروت خوب است، خدا اگر بخواهد به کسی عطا کند سرمایه‌ی اشک می‌دهد، شب زنده داری می‌دهد، فرزند صالح می‌دهد یک بچه ای که از کودکی عاشق خدا و امام حسین علیه السلام باشد، قرآن خوان باشد، اینها ثروت است که اگر در قرآن نگاه کنی می‌شود باقیات و صالحات. برای هر نعمتی امتحان گرفته می‌شود و هرکه بیشتر دارد گرفتارتر است و هر نعمتی زکاتی دارد که باید آن را پرداخت کنی.

,

مومن غبطه می‌خورد و حسد نمی‌ورزد، منافق حسد می‌ورزد و غبطه نمی‌خورد

, مومن غبطه می‌خورد و حسد نمی‌ورزد، منافق حسد می‌ورزد و غبطه نمی‌خورد, مومن غبطه می‌خورد و حسد نمی‌ورزد، منافق حسد می‌ورزد و غبطه نمی‌خورد,

شما مهمان دعوت می‌کنید و سفره‌ی مفصلی پهن می‌کنید، همه نوع غذایی تهیه می‌کنید و من می‌بینم که وسع تو چقدر است ، اما خدا هر نوع نعمتش را در یک خط مناجات قرار می‌دهد، کی بالاتر است؟ خدا در ماه رمضان برای ما سفره پهن کرده ولی برای بعضی این سفره تا آخر ماه دست نخورده باقی می‌ماند و گرسنه و تشنه از ماه رمضان خارج می‌شوند.

,

این که می‌گوییم رزق حلال و رزق حرام فکر نکنید فقط در خوردن است. می‌بینی کسی زبانش رزق خدایی دارد، هرکسی صدایش را می‌شنود مطلب را که می‌شنود قلبش زنده می‌شود. یکی را هم می‌بینی مدام زبانش در حال غیبت است. امیرالمومنین علیه السلام می‌فرمایند: "الحَسدُ حَبْسُ الرُّوحِ" حسادت روح را زندانی می‌کند. شاید برای امام حسین علیه السلام هم گریه کنی ولی این گریه مورد پسند اهل بیت علیهم السلام نیست، حیوانات هم کنار گودال گریه کردند، ما از این حد حیوانی باید بالاتر برویم،گریه‌ی انسانی کنیم برای اباعبدالله علیه السلام. با حسادت، روحت از اهل بیت علیهم السلام جدا می‌شود. حضرت صادق علیه السلام فرمودند: مومن غبطه می‌خورد و حسد نمی‌ورزد، منافق حسد می‌ورزد و غبطه نمی‌خورد. فرق مومن و منافق اینجا معلوم می‌شود. غبطه نزدیکترین نقطه به حسادت است. مراقب باشید قلبتان مریض نشود. امیرالمومنین علیه السلام می‌فرمایند: حسد بدن را فرسوده می‌کند.

,

بعضی واقعا تاریک شده اند، خدا را شکر که در این ماه رمضان مردم تا سحر کنار هم می‌نشینند و از هم قدرت می‌گیرند نورانیت می‌گیرند، تا سحر می‌گویند "اَللّهُمَّ اِنّى اَسْئَلُکَ بِبَهاَّئِکَ کُلِّهِ" شاید می‌خواهی بگویی از این نورانیتت یک ذره به من هم بده، دعای سحر را وقت بگذارید حتما بخوانید. این یک ماه را برای خودتان وقت بگذارید. 

,

اشعار خوانده شده توسط حاج منصور ارضی در شب نهم ماه مبارک رمضان

, اشعار خوانده شده توسط حاج منصور ارضی در شب نهم ماه مبارک رمضان,

اشعار مناجاتی

,

ای آنکه گشودی به رویم باز دری را
خرج منِ آلوده نمودی نظری را

,
,

شرمنده‌تر از نوبت قبل آمدم ای وای
دیدی ز من آیا تو گرفتارتری را

,
,

من نوسفرم، راه دراز است، غریبم
کو خضرِ رهی راه بَرَد نو سفری را

,
,

قانع نشده دل که گنه کارترینم
غفلت زده از دست دَهَم هر سحری را

,
,

از خجلت جرم و گنه آتش نگرفتم
تا اینکه گرفتند ز من چشم‌تری را

,
,

ستاری تو گرچه شده شامل حالم
من ترک نکردم صفت پرده دری را

,
,

گفتند شهادت هنر مرد الهی است
باید به کجا برد غم بی هنری را

,
,

در راه پُر از فتنه‌ی این آخر دوران
با نام علی دفع کنم هر خطری را

,
,

ایوان نجف آرزوی هر شب شیعه ست
از ما مَسِتان فیض دیار پدری را

,
,

ما چشم به راهیم که با فاطمه آید
همراه برد نوسفرِ محتضری را

,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه