یک بازیکن ایرانی مقیم سوئد در تیم ملی هندبال
رییس فدراسیون هندبال گفت : یک هندبالیست ایرانی مقیم سوئد برای حضور در تیم ملی کشورمان دعوت می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی داناجلال کوزه گری روزسه شنبه افزود : رونوشت گذرنامه این هندبالیست 21ساله که در باشگاه های سوئد عضویت دارد، برای حضور در تیم ملی ایران به فدراسیون هندبال ارایه شده است.
سوئد از کشورهای صاحب نام و سبک در عرصه هندبال جهان بوده و همواره در جمع تیم های برتر جهان قرار داشته است.
وی افزود: تصمیم گیری در خصوص حضوراین بازیکنان در تیم ملی بر عهده بوروت ماچک سرمربی تیم ملی هندبال است.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به صعود تیم ملی هندبال کشورمان به مسابقات قهرمانی جهان پیش بینی می کنیم چند هندبالیست ایرانی دیگر که خارج از کشورمان حضور دارند برای عضویت در تیم ملی اعلام آمادگی کنند.
رییس فدراسیون هندبال تصریح کرد: تیم ملی هندبال که برای نخستین بار با کسب مقام سوم شانزدهم دوره رقابتهای قهرمانی آسیا در بحرین سهمیه حضور در قهرمانی جهان را کسب کرده، به دنبال حضور قدرتمند در این رقابت ها است.
کوزه گری افزود: این رقابت ها بهمن ماه امسال در کشور قطر برگزار می شود.
پیش از این کارلوس کی روش با دعوت از بازیکنان دو رگه به تیم ملی فوتبال، جذب بازیکنان ایرانی تبار را بطور جدی دنبال کرده و هم اکنون حدود 5 بازیکن ایرانی تبار را از کشورهای اروپایی و آمریکایی به این تیم دعوت کرده است.
امید نظری فوتبالیست ایرانی مقیم سوئد نیز به اردوی تیم ملی دعوت شده بود.
انتهای پیام/
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
ارسال دیدگاه