اعدام صحرایی سرکردۀ داعشی
داعش فرماندهان خود را به علت فرار از میادین درگیری در عراق اعدام می کند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سایت سومریه نیوز روز دوشنبه به نقل از منبعی محلی در استان نینوا در شمال عراق گزارش داد : داعش روز یکشنبه " ابوقتاده " فرمانده ازبکستانی خود را به همراه چند عضو دیگرش در استان نینوا اعدام کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سایت سومریه نیوز روز دوشنبه به نقل از منبعی محلی در استان نینوا در شمال عراق گزارش داد : داعش روز یکشنبه " ابوقتاده " فرمانده ازبکستانی خود را به همراه چند عضو دیگرش در استان نینوا اعدام کرد.,این منبع که خواستار فاش نشدن نام خود شد ، افزود : ابوقتاده از درگیری های مسلحانه در شهر الخازر در شرق استان نینوا فرار کرده بود .
,ابوقتاده و همراهانش در پایگاه الغزلانی در غرب استان نینوا اعدام شدند.
,بشار الکیکی رئیس شورای استان نینوا روز یکشنبه اعلام کرد که نیروهای پیشمرگه 7 روستا را در شهرهای الخازر و کویر در شرق این استان آزاد کردند و 10 کیلومتر در مناطق تحت تصرف داعش پیشروی کرده اند .
,,
منبع: العالم
]
ارسال دیدگاه