استاندار چهارمحال و بختیاری:
کنسرت های موسیقی نباید به ولنگاری فرهنگی تبدیل شود
استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: در برگزاری کنسرت ها مردم مشکل و مخالفتی ندارند، اما مشکل با نحوه اجرا و چگونگی برگزاری آن بوده که به ولنگاری فرهنگی تبدیل نشود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بام ایران خبر؛ قاسم سلیمانی دشتکی استاندار چهارمحال و بختیاری در دیدار با فرمانده و معاونان انتظامی چهارمحال و بختیاری به برخی بدعت گذاری های غلط در عزاداری ها اشاره و تأکید کرد: با فرهنگ سازی بسیاری از آسیب های اجتماعی کاهش می یابد.
وی با قدردانی از فعالیت نیروی انتظامی در حوزه های مختلف ازجمله حفظ آرامش و آسایش مردم افزود: نیروی انتظامی در مسائل مختلف مانند اجرای طرح های انتقال آب، زندان شهرکرد، تجمع ها و درگیری های شهر بلداجی و همچنین سریال سرزمین کهن مدیریت خوبی داشته است.
سلیمانی دشتکی به برگزاری کنسرت های موسیقی اشاره و تصریح کرد: برگزاری کنسرت ها نباید سلیقه ای باشد، بلکه بایستی در سراسر کشور یک نظر واحد داشت.
وی بیان داشت: نیروی انتظامی از بدعت گذاری های ناصحیح در جامعه جلوگیری کند.
,
,
,
,
,
,
ارسال دیدگاه