اولین مسابقه دانشجویی نانو تکنولوژی در ایران

اولین مسابقه دانشجویی نانو تکنولوژی در ایران
دبیر ستاد توسعه فناوری نانو گفت: سال آینده نخستین مسابقات دانشجویی نانوالمپیاد با حضور ۶ کشور خارجی در ایران برگزار می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سعید سرکار دبیر ستاد توسعه فناوری نانو در نشست با سفرای 31 کشور در حاشیه نمایشگاه نانوفناوری در نمایشگاه بین‌المللی تهران گفت: در حوزه نانو هدف ما تولید ثروت، ارتقای کیفیت، تجاری‌سازی و صنعتی‌سازی محصولات است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سعید سرکار دبیر ستاد توسعه فناوری نانو در نشست با سفرای 31 کشور در حاشیه نمایشگاه نانوفناوری در نمایشگاه بین‌المللی تهران گفت: در حوزه نانو هدف ما تولید ثروت، ارتقای کیفیت، تجاری‌سازی و صنعتی‌سازی محصولات است.,

 

,

وی افزود: یکی از مهم‌ترین فعالیت‌های ما در حوزه نانو توجه به جوانان و نوجوانان است، در حالی که در بیشتر کشورها بحث آموزش نانوفناوری در سطح دانشجویان مطرح می‌شود ما این فناوری را در سطح نوجوانان نیز فعال کرده‌ایم و تاکنون 66 آزمایشگاه نانوتکنولوژی برای آموزش جوانان و نوجوانان فعال شده است.

, وی افزود: یکی از مهم‌ترین فعالیت‌های ما در حوزه نانو توجه به جوانان و نوجوانان است، در حالی که در بیشتر کشورها بحث آموزش نانوفناوری در سطح دانشجویان مطرح می‌شود ما این فناوری را در سطح نوجوانان نیز فعال کرده‌ایم و تاکنون 66 آزمایشگاه نانوتکنولوژی برای آموزش جوانان و نوجوانان فعال شده است.,

 

,

 

,

وی با بیان اینکه سعی داریم 97 درصد محصولات صنایع کشور با استفاده از نانوفناوری تولید شود، افزود: برای تولید پیشرفته‌ترین محصولات دارویی، کاربردی و صنعتی برنامه‌ریزی کرده‌ایم و تاکنون موفق بودیم به طوری که در ابتدای توسعه فناوری نانو در کشورمان 5 استاد دانشگاه با این اعلام آشنا بودند ولی در حال حاضر 30 هزار کارشناس نانوتکنولوژی داریم.

, وی با بیان اینکه سعی داریم 97 درصد محصولات صنایع کشور با استفاده از نانوفناوری تولید شود، افزود: برای تولید پیشرفته‌ترین محصولات دارویی، کاربردی و صنعتی برنامه‌ریزی کرده‌ایم و تاکنون موفق بودیم به طوری که در ابتدای توسعه فناوری نانو در کشورمان 5 استاد دانشگاه با این اعلام آشنا بودند ولی در حال حاضر 30 هزار کارشناس نانوتکنولوژی داریم.,

 

,

سرکار اضافه کرد: بیش از 65 دانشگاه در ایران دوره‌های کارشناسی ارشد و 20 دانشگاه دوره‌های دکترا را در حوزه‌های مختلف نانو دارند و در آینده نزدیک داروهای پیشرفته نانو وارد بازار می‌شود.

, سرکار اضافه کرد: بیش از 65 دانشگاه در ایران دوره‌های کارشناسی ارشد و 20 دانشگاه دوره‌های دکترا را در حوزه‌های مختلف نانو دارند و در آینده نزدیک داروهای پیشرفته نانو وارد بازار می‌شود.,

 

,

دبیر ستاد توسعه فناوری نانو گفت: ما در سال 2001 فقط 10 مقاله در حوزه نانو داشتیم ولی در حال حاضر به 20 مقاله در روز رسیده‌ایم.

, دبیر ستاد توسعه فناوری نانو گفت: ما در سال 2001 فقط 10 مقاله در حوزه نانو داشتیم ولی در حال حاضر به 20 مقاله در روز رسیده‌ایم.,

 

,

وی بحث استانداردسازی و ایمن‌سازی را از فعالیت‌های مهم این حوزه برشمرد و اظهار داشت: در حوزه استاندار تکنولوژی نانو جزو کشورهای اول هستیم.

, وی بحث استانداردسازی و ایمن‌سازی را از فعالیت‌های مهم این حوزه برشمرد و اظهار داشت: در حوزه استاندار تکنولوژی نانو جزو کشورهای اول هستیم.,

 

,

دبیر ستاد توسعه فناوری نانو ادامه داد: در حال حاضر 15 مورد تجهیزات صنعتی نیز تولید کردیم و حتی برخی از آنها را صادر می‌کنیم.

, دبیر ستاد توسعه فناوری نانو ادامه داد: در حال حاضر 15 مورد تجهیزات صنعتی نیز تولید کردیم و حتی برخی از آنها را صادر می‌کنیم.,

 

,

سرکار گفت: در بحث مقابله با سرطان و نانوداروها نیز فعالیت کردیم، یک بیمار سرطانی به حدود 80 داروی تزریقی نیاز دارد که ما محصولاتی را تولید کردیم که نمونه خارجی آن 800 دلار هزینه دارد ولی ما با هزینه کمتر آن را تولید می‌کنیم.

, سرکار گفت: در بحث مقابله با سرطان و نانوداروها نیز فعالیت کردیم، یک بیمار سرطانی به حدود 80 داروی تزریقی نیاز دارد که ما محصولاتی را تولید کردیم که نمونه خارجی آن 800 دلار هزینه دارد ولی ما با هزینه کمتر آن را تولید می‌کنیم.,

 

,

امروز آخرین روز نمایشگاه بین المللی نانو است. نمایشگاه و جشنواره نانو در مرکز نمایشگاه های  بین المللی تهران دایر است.

, امروز آخرین روز نمایشگاه بین المللی نانو است. نمایشگاه و جشنواره نانو در مرکز نمایشگاه های  بین المللی تهران دایر است.,

 

,

 

,

 

,

 

,

 

,

منبع:شبکه خبر

, منبع:شبکه خبر]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه