تخریب مزار شیوخ‌صوفیه توسط داعش

تخریب مزار شیوخ‌صوفیه توسط داعش
در ادامه تخریب مزار شیوخ صوفیه توسط گروه تروریستی «داعش»، این گروه مزار ۳ تن از این شیوخ را روز گذشته در ریف حسکه تخریب کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از فارس ، در ادامه جنایات گروه تروریستی تکفیری «داعش»، این گروه روز گذشته مزار ۳ نفر از شیوخ صوفیه به نام‌های احمد و عبد الرحمن و سلمان الشیخ نامس را در روستای «کبیبه النامس» در بزرگراه «تل براک – قامشلی» از توابع ریف حسکه در شمال شرقی سوریه تخریب کرد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
 
,
گروه تروریستی داعش تاکنون مزارها و بارگاهای بی‌شماری را در سوریه تخریب و منهدم کرده و مدعی شده که زیارت این بارگاه‌ها و مزارها شرک به خدا و بت پرستی شمرده می‌شود.
,
 
,
تجاوزات و تعدی‌های داعش تنها مقدسات مسلمانان را در برنمی‌گیرد، بلکه کلیساها و مقدسات مسیحیان نیز از تجاوزات آنها در امان نمانده است.
,
 
,
انتهای پیام/
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه