//اصلاحیه خبر منتشر شده لطفا اصلاح کنید

صادق خرازی در دانشگاه آزاد یاسوج سخنرانی می کند +زمان و مکان

صادق خرازی در دانشگاه آزاد یاسوج سخنرانی می کند +زمان و مکان
سفیر ایران در سازمان ملل متحد در زمان ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی و مشاور ارشد محمد خاتمی در دوران ریاست جمهوری با دعوت انجمن اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی یاسوج به مناسبت فرا رسیدن 13 آبان ماه در یاسوج سخنرانی خواهد کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه تحلیل و اطلاع رسانی صبح زاگرس ،دکتر سیدصادق خرازی که در کارنامه خود سفیر ایران در فرانسه و مشاور ارشد دولت دوم خردادهای را دارد با طرح موضوعی به نام تحلیل و رخدادهای 13آبان ماه و مسائل روز در روز یکشنبه 16آبان ماه در سالن آمفی تئاتر علوم انسانی دانشگاه آزاد واحد یاسوج به سخنرانی خواهد پرداخت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صبح زاگرس,

 به نقل از تسنیم، صادق خرازی سفیر سابق ایران در فرانسه در سال اخیرا پرده از ارتباط برخی از عناصر خود فروخته فتنه گر بر داشت که در زیر سایه اصلاح طلبی به دشمنان گرا می دادند.

,

خرازی می گوید " کسانی را یادم است که در دورانی که سفیر بودم با خارجی‌ها مذاکره می‌کردند و به دشمن گرا می‌دادند؛ من آن‌ها را به‌عنوان اصلاح‌طلب قبول ندارم. لیستشان را هم دارم و اگر قرار باشد روزی ارائه دهم، ارائه خواهم داد. منتها به سیستم امنیتی نخواهم داد و اگر بخواهم بدهم به مردم ایران ارائه می‌دهم که بدانید این آقا در دوره اصلاحات با فلان مقام ارشد اروپایی یا فرانسوی یا فلان مقام ارشد آمریکایی پنهان مذاکره کرده و گرا داده است."

,

صادق خرازی این روزها مورد طعنه و غضب اصلاح طلبان قرار گرفته تا جایی که صادق زیبا کلام می گوید: " من فقط باید بگویم متاسفم برای آقای خرازی که از چنین ادبیاتی استفاده کرده است چراکه این رفتار ایشان بنده را به یاد صحبت های پوپولیستی آقای احمدی نژاد می اندازد که می گفت لیست مفسدین و متجاوزان بیت المال در جیب بنده است .
وی افزود: این ادبیات امثال آقای خرازی و احمدی نژاد توهینی است به شعور مردم لذا از این بابت هم این رفتارها تاسف آور است.به هرحال ای کاش می توانستم به خودم بقولانم این سخنان را خبرگزاری های وابسته به جناح راست و حکومتی اینها را به دروغ از آقای خرازی نقل کرده اند اما با کمال تاسف ایشان این مطالب را گفته است و این مواضع هرگونه احتمال همکاری بین اصلاح طلبان و تشکیلات ایشان را از بین می برد ."

,
,

بسیاری از شخصیت های اصلاح طلب از جمله نجفقلی حبیبی رئیس سابق شورای هماهنگی اصلاحات موضع متفاوتی نشان داد. وی درباره صحبت های صادق خرازی اظهار داشت: من در این باره نمیدانم و از آقای خرازی بپرسید چه کسانی بوده اند و من نمی دانم ایشان چه می گویند.

,

محمد رضا تاجیک مشاور رخاتمی در زمان ریاست جمهوری و رئیس «مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری دولت اصلاحات بود. وی نیز در پاسخ به اینکه پاسخ نامه آمریکایی ها را چه کسانی داده اند گفت: من تلفنی گفت گو نمی کنم و حضوری پاسخ نمی دهم. یک کلمه هم نمی گویم.

,

هادی خامنه ای عضو مجمع روحانیون مبارز نیز سوال ما را بی پاسخ گذاشت و اظهار داشت: من گفت و گو نمی کنم و از این موضوع اطلاعی ندارم

,

کرباسچی دبیر کل حزب کارگزاران نیز گفت: درباره این صحبت ها باید با سخنگوی کارگزاران آقای مرعشی صحبت کنید.

,

باید دید خرازی در جمع دانشجویان دانشگاه آزاد یاسوج خائنین و کسانی که به دشمنان نظام گرا میدادند را فاش می کند یا خیر؟

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه