درخواست وزیر خارجه آمریکا از حامیان سوریه

درخواست وزیر خارجه آمریکا از حامیان سوریه
جان کری وزیر خارجه آمریکا در بیروت از روسیه، ایران و حزب الله لبنان خواست برای پایان دادن جنگ در سوریه کمک کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از العالم، "جان کری" وزیر خارجه آمریکا با تاکید بر اینکه راهکار سیاسی تنها گزینه برای پایان دادن به بحران سوریه است، گفت: از روسیه، ایران و حزب الله می خواهیم برای پایان دادن به جنگ کمک کنند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, العالم,

جان کری در اولین سفرش به لبنان به عنوان وزیر خارجه آمریکا در کاخ نخست وزیری لبنان با " تمام سلام" نخست وزیر این کشور دیدار کرد. هدف سفر کری به لبنان اطلاع از آخرین تحولات انتخاب رئیس جمهوری این کشور و بررسی موضع دولت جدید لبنان درباره سوریه است.

,

وزیر خارجه آمریکا مدعی شد که " انتخابات سوریه انتخابات نیست " و آن را " یک صفر بزرگ " دانست.

,

کری همچنین افزود: به بیروت آمده ام تا از نخست وزیر لبنان سئوال کنم که برنامه آینده لبنان چیست و چگونه با بحران سوریه برخورد می کند؟

,

وی همچنین گفت: آمریکا 290 میلیون دلار برای کمک به آوارگان داخلی و خارجی سوریه اختصاص داده است که از این میزان مبلغ 51 میلیون دلار برای کمک به پناهجویان سوری مقیم لبنان در نظر گرفته شده است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه