گل گاردنیا؛ روش نگهداری و تکثیر این گیاه خوشبو در منزل

 گیاه گاردنیا با شکوفه‌های سفید و عطرش یکی از محبوب‌ترین گل‌های آپارتمانی است که فضای خانه را بهشتی می‌کند. این گیاه نیاز به مراقبت ویژه‌ای دارد.


6 نکته طلایی برای درست کردن چیزکیک بدون بوی تخم مرغ

چیزکیک یکی از انواع کیک‌های پنیری مدرن است که درست کردن آن به صورت حرفه‌ای نیاز به رعایت نکات و فوت و فن‌های خاصی دارد.


ساخت کود خانگی ارزان و طبیعی با پسماند میوه و سبزیجات

با یادگیری روشهای ساخت کود خانگی علاوه بر افزایش محصولات می توان مانع دور ریختن پسماندهای میوه و سبزیجات استفاده شد.


کیک برنجی رژیمی؛ بهترین انتخاب برای لاغری و تناسب اندام

رایس کیک رژیمی یک انتخاب عالی برای کسانی است که به دنبال یک میان وعده کم کالری و مغذی هستند.


طرز تهیه خورش ماهی خوشمزه

خورش ماهی یکی از انواع خورش های خوشمزه و محبوب ایرانی است که در دسته بندی غذاهای دریایی قرار میگیرد. این خورش یکی از مجلسی ترین غذاهای جنوبی محسوب می شود.


ترکیب جادویی سبزیجات در یک کوکوی خوشمزه و ساده

کوکو سبزیجات نوعی کوکو ترکیبی از کدو، سیب زمینی و هویج است که طعم و مزه بی نظیری دارد.


طرز تهیه خورش گوشت بغدادی؛ طعمی اصیل فقط باسه ماده اصلی

خورش گوشت بغدادی نوعی خورش بسیار لذیذ و درعین حال آسان است که می‌توانید آن را در منزل درست کنید.


طرز تهیه ریحان پلو با گوشت؛ عطر بی‌نظیر ریحان در سفره ایرانی

ریحان پلو نوعی پلو مخلوط بسیار معطر و خوشمزه است که از ترکیب برنج با ریحان تازه و گوشت تهیه می‌شود.


طرز تهیه آش پرپوله؛ طعمی اصیل از سنندج با ترکیب عدس و رشته

آش پرپوله یکی از غذاهای سنتی و محبوب سنندج است که با ترکیب عدس، رشته و ادویه‌های معطر، طعمی خاص و دلپذیر دارد.


کنگر سوخاری ترد و طلایی؛ ساده‌ترین روش تهیه قایرمه اصیل کردی

قایرمه یا کنگر سوخاری، یک غذای سوخاری سنتی ایرانی با اصالت کردستانی است. کنگر، گیاهی کوهستانی بهاری است که در تهیه این غذا به کار می‌رود.