به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آیت الله عباس کعبی عضو مجلس خبرگان رهبری در گفتگو با خبرنگار سیاسی «تهران نیوز»با اشاره به ارتحال حجت الاسلام والمسلمین هاشمی رفسنجانی و سوء استفاده رسانه های منافقین و انگلیسی برای ایجاد تفرقه و دودستگی در بین مردم، اظهار داشت: آن چیزی که حجت الاسلام والمسلمین هاشمی رفسنجانی برای آن ارزش والایی قائل بود، حفظ نظام،وحدت و آرامش بود و این مرحوم را باید در مجموعه خانواده انقلاب اسلامی و نظام دانست.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تهران نیوز,
وی در ادامه با اشاره به اینکه درگذشت حجت الاسلام والمسلمین هاشمی رفسنجانی باعث عزادار شدن رهبرانقلاب و مردم شده است، ادامه داد: با ارتحال رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، نه ملت و رهبری بلکه همه شیفتگان انقلاب اسلامی عزادار شدند و مردم به حق شعار دادند که “عزا عزاست امروز، رهبرما صاحب عزاست امروز” و باید گفت که عزادار اصلی درگذشت این شخصیت، رهبری است که سابقه دوستی و آشنایی ۵۹ ساله با وی داشت و این دوستی قدیمی را به یار دیرین خود تفسیر نمودند.
عضو مجلس خبرگان رهبری در ادامه با اشاره به اینکه نباید اجازه تفرقه انگیزی و ایجاد فتنه در بین مردم توسط منافقین و دشمنان انقلاب اسلامی داد، افزود: مردم ما اجازه نمی دهند که ضدانقلاب،منافقین و فتنه گران که از درگذشت حجت الاسلام والمسلمین هاشمی رفسنجانی جشن و شادی به راه انداختند، از یک طرف دیگر منافقانه و فتنه گرانه از ارتحال این مرد بزرگ در جهت ایجاد تشویق اذهان عمومی سوءاستفاده نمایند.
حجت الاسلام کعبی ابراز داشت: همانطور که فرزند ارشد خانواده هاشمی بیان کردند و درخواست علمای بزرگ مرجع تقلید این بود که مراسم تشییع پیکر حجت الاسلام والمسلمین هاشمی رفسجانی در کمال آرامش و آبرومندانه برگزار شود چرا حجت الاسلام والمسلمین هاشمی رفسنجانی یک مرد مبارز و ضد استبداد و ضداستعمار بود و بحمدالله مردم در مراسم تشییع این مرد انقلابی سنگ تمام گذاشتند.
وی در پایان خاطر نشان کرد: قطعا ضدانقلاب در محافل خودشان جشن راه انداختند اما برای تشویش اذهان عمومی و ایجاد دودستگی و اختلاف در بین مردم، از هیچ تلاشی دریغ نمی کنند و باید مراقب این حرکات دشمنان انقلاب بود و فریب نخورد و در جهت حفظ وحدت و دفاع از نظام جمهوری اسلامی ایران اقدام کرد.
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه