اخبار داغ
  1. رمزگشایی از حرکات بدن هنگام مناجات؛ چرا در دعا دست‌ها را به آسمان می‌بریم؟
  2. آیا شبکه‌های اجتماعی برای نوجوانان خطرناک هستند؟ کدام کشورها در مقابله با شبکه‌های اجتماعی خبرساز شدند
  3. تنش‌های تجاری ترامپ قیمت انس جهانی طلا را صعودی کرد
  4. گیشه سینمای ایران در سومین هفته فروردین ۱۴۰۴؛ «دایناسور» همچنان صدرنشین
  5. وزارت بهداشت نباید مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی را لغو کند
  6. هشدار رئیس مجلس در خصوص بحران مسکن و معیشت خانواده‌ها/ فشار مضاعف بر دوش مستأجران
  7. نفوذ در سیستم اطلاع رسانی دولت یا کار نابلدی!/ آیا جریانی خاص سکان اطلاع رسانی در دولت چهاردهم را به دست گرفته است؟
  8. تراکتور بر رده بیست‌ویک آسیا/ صدرنشین ایران؛ برترین تیم ایرانی جهان
  9. هفته سرنوشت‌ساز فوتبال ملی؛ در انتظار معرفی سرمربی تیم فوتبال امید
  10. لیگ برتر فوتبال| فولاد انتقام گرفت/ استقلالِ بوژیوویچ؛ هیچِ هیچِ هیچ!
  11. سرلشکر سلامی: شهید صیادشیرازی یک فرمانده کامل بود و الگویی برای ماست
  12. آرایش های نظامی منطقه نشان دهنده قدرت و اقتدار نیروهای مسلح است
  13. صیادِ دل‌ها، فرمانده‌ی بی‌مرز/ روایتی از زندگی تا پرواز
  14. آغاز خاموشی‌های برقی، زودتر از سال‌های گذشته/ چالش‌ها و راهکارها
  15. مجمع تشخیص مصلحت هفته آینده CFT و پالرمو را بررسی می‌کند
  16. ارز واردات خودرو مجدداً به ۳ میلیارد دلار افزایش یافت
  17. حل مشکلات کشور در گرو تحقق شعار سال است
  18. دانشمندان ما را ترور می‌کنند که جلوی پیشرفت ما را بگیرند
  19. یک جریان شناخته شده تلاش می کند سیستم اطلاع رسانی دولت را در دست بگیرد/ انتقام خون شهید سلیمانی مطالبه رهبری است نه روزنامه کیهان!
  20. بازدید پزشکیان از نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته‌ای کشور

​بازی با جان مردم در جنوب شرق؛

رهاسازی زباله های بیمارستانی و عفونی بیخ گوش کلان شهر زاهدان/ فاجعه در کمین شهروندان است + تصاویر

رهاسازی زباله های بیمارستانی و عفونی بیخ گوش کلان شهر زاهدان/ فاجعه در کمین شهروندان است + تصاویر
در حالی زباله های عفونی بیمارستانی در زمره خطرناک ترین و آلوده ترین پسماندها به شمار می رود که این روزها این زباله های خطرناک در حاشیه شهر زاهدان رها شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، آنچه مسلم اینکه برای دفن استاندارد این نوع پسماند و بی خطرسازی آنها شرایط خاصی در نظر گرفته می شود که مراکز درمانی و بیمارستان‌ها ملزم به رعایت دقیق آن هستند و در صورت رهاسازی در محیط، می‌تواند به شدت بهداشت و سلامت محیط زیست و شهروندان را تهدید کرده و موجب انتقال و شیوع بیماری‌های خطرناکی شود.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصرهامون,
,
, ,

به تازگی تصاویری توسط یکی از شهروندان وظیفه شناس به پایگاه خبری عصرهامون ارسال شده که پرده از فاجعه‌ای برداشت که مسلما استمرار آن سلامت شهروندان زاهدانی را با خطر مواجه می کند البته در این خصوص نمی توان از اهمال دستگاه های نظارتی نیز به سادگی گذر کرد.
 

,
,
, ,

در این فاجعه زیست‌محیطی که با سلامت شمار زیادی از شهروندان کلان شهر زاهدان در ارتباط است حجم زیادی از زباله‌های عفونی یکی از مراکز درمانی زاهدان در محیط زیست و در حاشیه یکی از خیابان های زاهدان رهاسازی شده‌اند.
نکته تامل برانگیز اینکه با بررسی این زباله‌ها مدارک مستند و غیرقابل انکاری از تعلق این پسماندها به یک مرکز درمانی در شهر زاهدان به دست آمد.
 

,
,
,
, ,

محیط زیست با قدرت با متخلفین برخورد می کند
در همین خصوص علیرضا محمودی مدیرکل محیط زیست سیستان و بلوچستان به عصرهامون گفت: بر طبق قانون بیمارستان ها برای مدیریت زباله های خطرناک بیمارستانی باید تمهید لازم را برای بی خطر سازی این پسماندها در دستور کار قرار دهند.
وی به رهاسازی زباله های بیمارستانی در شهر زاهدان اشاره کرد و افزود: دستگاه های مختلفی از قبیل شهرداری، واحد بهداشت محیط در شبکه بهداشت و محیط زیست باید با این موضوع برخورد کنند.

, محیط زیست با قدرت با متخلفین برخورد می کند,
,
,
, ,
 
,

وی گفت: در صورت مشخص شدن مرکز درمانی که اقدام به رهاسازی زباله های عفونی کرده است سازمان حفاظت محیط زیست اعمال قانون می کند و با قدرت با متخلفین برخورد خواهد کرد.
گفتنی است به دلیل اهمیت موضوع با مسئولین دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هم تماس برقرار کردیم که متاسفانه این مسئولین پاسخگو نبودند.
در هرحال به خطر انداختن سلامت محیط زیست و مردم مسئله پیش پا افتاده‌ای نیست که بتوان به سادگی از کنار آن گذشت امید است مسئولان مربوطه هرچه سریع‌تر به موضوع رسیدگی و با مسببان این فاجعه زیست محیطی برخورد جدی و قانونی به عمل آورند.
 
انتهای پیام/

,
,
,
,
]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه