اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

در یک عمل جراحی نادر؛

تومور قلبی از بدن کودک 5 ساله خارج شد

تومور قلبی از بدن کودک 5 ساله خارج شد
فوق تخصص جراح قلب و عروق بیمارستان علی ابن ابیطالب زاهدان گفت: در یک عمل جراحی نادر و به همت متخصصان توانمند دانشگاه علوم پزشکی زاهدان، تومور قلبی از بدن کودک 5 ساله خارج شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر چنگیز آزادی فوق تخصص جراح قلب و عروق بیمارستان علی ابن ابیطالب زاهدان در خصوص انجام موفقیت آمیز خروج تومور قلبی از بدن کودک5ساله در زاهدان به خبرنگار ما اظهار داشت: این کودک با تب شدید و تشنج به بیمارستان علی ابن ابیطالب (ع) زاهدان منتقل شده بود که پس از بررسی متوجه وجود تومور 6 سانتی متری در کنار قلب وی شدیم.
وی گفت: پس از انجام آزمایش های لازم، بلافاصله بیمار مورد نظر به اتاق عمل منتقل و در طول 4 ساعت عمل جراحی تومور از قلب کودک جدا شد.
دکتر رخشانی مدیر گروه بیماری های قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نیز در این خصوص در نشست هم اندیشی اعضای هیئت علمی گروه قلب و عروق این دانشگاه با اشاره به توانمندی های این گروه خاطر نشان کرد: زاهدان به عنوان یکی از معدود مراکز استانی است که خوشبختانه از مجهزترین امکانات و ماهر ترین اعضای هیئت علمی در گروه قلب برخوردار است.
وی گفت: با افزایش نیروی انسانی متخصص به عنوان مهمترین سرمایه دانشگاه و همچنین تخصیص تجهیزات، به نیازهای درمانی مراجعان این بخش به خوبی رسیدگی می شود.
مدیر گروه بیماری های قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: مجموعه شرایط موجود، خوشبختانه بیماران را از رنج سفر به شهرهای بزرگ برای درمان بی نیاز کرده است.
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرنگار ما,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه