به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از برگ زیتون؛ طرح های اقتصاد مقاومتی این روزها در سراسر کشور توانسته نقش بسزایی در کاهش بیکاری و افزایش خودباروی جوان های خلاق و مبتکر داشته باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, برگ زیتون,این طرح ها بیشتر در روستاها و شهرهای کم برخوردار اجرا شده که علاوه بر کنترل مهاجرت ها از شهرهای کوچک به کلانشهر ها نقش بسزایی در رشد و شکوفایی شهرهای کوچک داشته است در شهرستان طارم نیز این طرح ها با محوریت و مشارکت بسیج سازندگی طی سال های اخیر به موفقیت های چشمگیری در عرصه های مختلف دست یافته به خصوص در دو عرصه دامداری و کشاورزی توانسته به موفقیت های چشمگیری دست یابد.
, ,
,
, حسین قربانی ساکن روستای انزر قدیم در بخش چورزق شهرستان طارم یکی از فعالین عرصه پرورش شتر مرغ در گفت و گو با خبرنگار برگ زیتون، اظهار کرد: اولین کسی است که پرورش شترمرغ را در شهرستان طارم راه اندازی کرده است.
,وی افزود: کار پرورش شتر مرغ را با همکاری و سرمایه شخصی یکی از نزدیکان خود آغازکرده و تاکنون هیچگونه تسهیلاتی از ادارات مربوطه دریافت نکرده است.
,این پرورش دهنده شتر مرغ ادامه داد: حدود ۲۰ ماه است این کار را با تعداد ۲۱ عدد شترمرغ آغاز کرده است چنانچه حمایت مسئولین باشد قصد دارد این طرح را به تولید عمده برساند.
, ,
,
, قربانی با اشاره به آذوقه مصرفی برای شترمرغها افزود: غذای مصرفی آنها ترکیبی از ذرت ، سویا و کنسانتره مرغی می باشد که در بازدید کارشناسان کشاورزی از این طرح نتوانستم جهت آذوقه آنها کمک هزینه ای دریافت نمایم.
,وی با بیان اینکه پرورش شتر مرغ در شهرستان طارم برای اولین بار راه اندازی شده و سابقه طولانی ندارد ادامه داد: فعالیتم در این عرصه با ۲۱عدد جوجه شتر مرغ شروع کردم گفتنی است دو نوع شتر مرغ وجود دارد یکی مولد جوجه کشی-شتر مرغ پدر و مادر که سرمایه بالائی دارد و البته سود فراوانی نیز به همراه دارد و دیگری پرواری است که یک روزه یا یک ماهه است و پس از پرورش در هفت یا هشت ماهگی آن را کشتار می کنیم یا زنده می فروشیم.
,این پرورش دهنده شتر مرغ افزود: گوشت این حیوان دارای خواص داروئی فراوانی است و تأمین کننده آهن بدن است و روغن آن برای سوختگی، بخیه، پف دور چشم و لوازم آرایشی کاربرد بسیار دارد و از ویژگی های منحصر به فرد این حیوان این است که در دمای زیر ۵۰درجه زیر صفر نیز دوام می آورد.
, ,
,
, قربانی اضافه کرد: اقتصاد مقاومتی را از هر گوشه ای شروع کنید منفعتی دارد و در پرورش شتر مرغ از گوشت، پوست، پر و استخوان آن و حتی روغن آن استفاده می شود.
,وی تصریح کرد: از نظر درآمد زایی کمتر از ۳۰ قطعه جوجه صرفه اقتصادی ندارد لذا اگر کسی یک یا دو قطعه جوجه هم بخواهد در اختیارش قرار می دهیم اما از لحاظ اینکه بخواهد با یکی دو قطعه درآمد داشته باشد اینطور نیست.
,وی توصیه کرد: کسانی که می خواهند در این زمینه برای اولین بار شروع کنند بهتر است جوجه هایی را تهیه کنند که سن دو ماهه داشته باشند چرا که این جوجه ها با این سن، تا ۸۰ درصد از خطر گذشته اند.
,این پرورش دهنده شتر مرغ پرورش شترمرغ را از مفیدترین طرح های جهاد کشاورزی دانست و گفت: به همین دلیل از مزارع پرورش شترمرغ در جهان به عنوان مزارع آینده نام می برند.
, ,
,
, قربانی در پایان سخنان خود از خبرنگار برگ زیتون،جهت انعکاس اخبار اقتصادی شهرستان تقدیر کرد و افزود: شایسته است مسئولین زیربط به این افراد کمک کنند تا این افراد بتوانند با دست باز به فعالیت خود ادامه داده و محصول خود را به تولید عمده برسانند.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه