logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

درد دل های اهالی خیابان دانشکده فرخی سیستانی با اوشیدا؛

روشنایی معابر در شب آرزوی اهالی خیابان فرخی سیستانی/ اداره برق به تعهدات خود در قبال مردم عمل کند

روشنایی معابر در شب آرزوی اهالی خیابان فرخی سیستانی/ اداره برق به تعهدات خود در قبال مردم عمل کند
روشنایی معابر در شب یکی از مسائل مهم و عمده ای است که در هر شهر و دیاری باید رعایت شود چرا که نبود آن مشکلات فراوانی را برای اهالی و مردم ایجاد می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از اوشیدا؛ فرخی سیستانی یکی از خیابان های مهم شهرستان زابل به شمار می رود چرا که علاوه بر مردم و اهالی محل دانشجویان در آن تردد بسیار دارند بنابراین وجود روشنایی و نور کافی در شب برای تردد راحت تر الزامی است.

در طی روزهای اخیر تماس هایی از سوی اهالی این خیابان با پایگاه خبری اوشیدا گرفته شده و خواستار رفع معضل تاریکی خیابان دانشکده فرخی سیستانی می باشند چرا که این خیابان به خیابان های حافظ، امام خمینی، نیمروز و هیرمند شمالی مرتبط و متصل است.

یکی از اهالی خیابان فرخی سیستانی در گفتگو با خبرنگار اوشیدا ابراز داشت: معابر هیرمند شمالی و خیابان دانشکده فرخی سیستانی از جمله خیابان های اصلی و مهم شهرستان زابل به شمار می رود اما با اینکه دانشجویان در شب از این محل تردد می کنند از وضعیت مناسب و روشنایی کافی برخوردار نیستند.

موسوی ادامه داد: اداره برق به تعهدات خود در قبال مردم عمل کند و روند برق‌رسانی به معابر و روشنایی در آنها را که یک مطالبه جدی از ناحیه مردم است، را جدی بگیرد.

وی ادامه داد: با اینکه، در برخی از محلات زمان زیادی از مشکل فنی چراغ روشنایی و یا تاسیسات مربوط به روشنایی معابر و کوچه‌ها می‌گذرد، اما اقدام عملی برای جایگزینی و یا تعمیر آنها صورت نگرفته است و اداره برق باید در این زمینه خود را مسئول بداند.

موسوی تصریح کرد: تامین نور شهر در شب علاوه بر تامین امنیت شهر و تضمین جان شهروندان می تواند بر روحیه شادی و سرزندگی شهروندان نیز تاثیر گذار باشد.

وی تاکید کرد: متاسفانه، شاهد عدم روشنی بسیاری از چراغ ها در این منطقه هستیم و همین تعداد چراغ های روشن نیز به صورت کم نور می باشد که این جای سوال دارد.

موسوی بیان داشت: امیدواریم مسئولین شهری و متولیان این امر با اقدام مناسب پاسخگوی سوالات شهروندان در این زمینه باشند چرا که هنگام شب بسیار ترسناک است و وجود سگ های ولگرد و متکدیان این معضل را صد چندان کرده است.

وی در پایان گفت: مسئولین اداره برق به مشکلات مردم رسیدگی کنند و سریعتر معضل عدم روشنایی را در این بخش از شهر حل کنند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه