logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

سایه کمبود امکانات شهری در کلانشهر سیستان وبلوچستان؛

تاریکی میهمان ناخوانده شهروندان زاهدانی/ از نارضایتی مردم در شب های امتحان تا بازگو کردن مشکلات شهری در فضای مجازی

تاریکی میهمان ناخوانده شهروندان زاهدانی/ از نارضایتی مردم در شب های امتحان تا بازگو کردن مشکلات شهری در فضای مجازی
در حالی سایه کمبود امکانات رفاهی در کلانشهر سیستان وبلوچستان سنگینی می کند که این روزها شهروندان با قطعی مکرر برق دست و پنجه نرم می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از زاهدانه، در حالی قطعی مکرر برق در روزهای اخیر باعث نگرانی و نارضایتی شهروندان زاهدانی به ویژه دانشجویان شده که تاریکی مداوم کوچه پس کوچه های شهر به ویژه خیابان های اصلی هر روز پررنگ تر از گذشته می شود.
این مهم در حالی رونق می گیرد که علاوه بر دانشجویانی که نگران خواندن و پاس کردن واحدهای درسی خود هستند در اغلب گروه های فضای مجازی و کانال ها نیز شهروندان ابراز نارضایتی و گله کرده و خواستار رسیدگی هر چه سریعتر مسئولین امر به این مهم هستند. زیرا تاریکی علاوه بر اینکه هراس آور است باعث وقوع تصادفات و احساس ناامنی نیز می شود.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زاهدانه، ,
,
,
, ,
,

شهلا جهانتیغی یکی از دانشجویان زاهدانی ضمن گلایه از قطعی مکرر برق در شب های امتحان به خبرنگار زاهدانه گفت: کمبود روشنایی در خیابان ها و کوچه های فرعی شهر علاوه بر وقوع تصادفات رانندگی، زمینه حضور بی‌دغدغه مجرمان و سارقان را نیز فراهم می کند.
وی با بیان اینکه برق خیابان امام خمینی(ره) مرتبا در ساعاتی از روز و گاها شب قطع می شود، افزود: هر چند زمان قطعی کوتاه است اما تکرار آن باعث ایجاد نگرانی به ویژه در شب های امتحانات دانشگاهی شده تا جایی که اطمینان نداریم یک یا دو ساعت دیگر برق داریم یا نه.
دوستکامی یکی دیگر از شهروندان زاهدانی به خبرنگار ما گفت: قطعی پی در پی برق خسارت زیادی به وسایل و تجهیزات برقی منازل و مغازه های ما وارد می کند.
وی ادامه داد: عبور از معابر تاریک برای بانوان با ترس و اضطراب همراه است بگونه ای که گاها موجب زمین خوردن آنها شده است.
 

, زاهدانه ,
,
, خبرنگار ما ,
,
,
, ,
,

این شهروند زاهدانی بیان کرد: این روزها یا شهر تاریک است یا چراغ خیابان‌ها و کوچه‌ها خاموش و یا اگر روشن است نور بسیار ضعیفی دارد که این موضوع مشکلات بسیاری را برای مردم به وجود آورده است.
در این راستا اگر تاکنون گریزی به هر یک از گروه های تشکیل شده در فضای مجازی زده باشید قطعا با این قبیل پیام ها مواجه شده اید که این روزها در اکثر خیابان های شهر زاهدان همچون امام خمینی(ره)، مصطفی خمینی، انقلاب، مهرشهر و غیره تاریکی میهمان ناخوانده مردم شهر شده که این مهم علاوه بر ایجاد نگرانی و نارضایتی شهروندان باعث وقوع تصادفات نیز شده است.
 

,
,
,
, ,


گفتنی است شهروندان زاهدانی در حالی اقدام به بازگو کردن مشکلات و گلایه های محل سکونت خود در گروه ها و کانال های فضای مجازی کرده تا شاید بتوانند به بهانه حضور مسئولان در این گروه ها مطالبات شهری خود را پیگیری کنند.
علی ای حال شهر زاهدان و شهروندانش همت مسئولین و عزم جزم آنان را برای رفع ساده ترین نیازها می خواهد اما نه فقط در قالب جلسات و پر کردن برگه های گزارش و نگاشتن مصوبات جلسه، بلکه اقدام و عمل می خواهد و ما منتظر هستیم تا اقدامات مسئولین را در جهت رفع مشکلات شهری به گوش مردم شهرستان زاهدان برسانیم.
انتهای پیام/

,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه