logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

نماینده اصلاح‌طلب مجلس دهم:

طبق اسناد و مدارک مالیات استان را افزایش و بودجه آذربایجان‌شرقی را کاهش داده‌اند/ آقای بهبودی اگر خیلی سواد دارید به ما هم یاد بدهید!

طبق اسناد و مدارک مالیات استان را افزایش و بودجه آذربایجان‌شرقی را کاهش داده‌اند/ آقای بهبودی اگر خیلی سواد دارید به ما هم یاد بدهید!
بهبودی گفت: بر اساس مستندات، میزان مالیات در نظر گرفته شده برای آذربایجان‌شرقی بیش از میانگین کشوری است و این اتفاقات درحالی رخ می‌دهد که بودجه استان نیز کاهش یافته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شهاب الدین بیمقدار در گفت‌وگو با خبرنگار  آناج در رابطه با موضوع افزایش مالیات آذربایجان‌شرقی، ابراز داشت: افزایش مالیات در کل کشور 10 درصد بوده که به نسبت استان‌ها این نرخ متفاوت است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,

وی افزود: این افزایش بر اساس ارائه عملکرد اتفاق افتاده است و تلاش همه نمایندگان استان این است که این افزایش با ارائه اسناد و مدارک از طرف نهادهای ذی‌ربط به حد معقول خود برسد.

,

نماینده مردم تبریز، اذرشهر و اسکو خاطرنشان ساخت: در این زمینه تلاش‌های بسیاری شده و دولت نیز تقریبا قبول کرده است که مالیات‌‌ها بر اساس مصوبه سال 95 استحصال شود، این در حالی است که رقم در نظر گرفته شده برای سال 95 هنوز به صورت کامل استحصال نشده  و از طرفی با افزایش مالیات بودجه استان کاهش پیدا کرده است.

,

وی ادامه داد: اعتراض مهم و اساسی نمایندگان استانی این است که با توجه عدم رشد اقتصادی از سال 94 تا 95، وجود تورم و رکود چرا باید میزان مالیات افزایش یاید و دولت از کدام منبع مالیات در نظر گرفته شده را دریافت خواهد کرد؟

,

این نماینده مجلس با ابراز تأسف از اظهار نظر بهبودی که گفته است «ارقام مطرح شده از سوی برخی افراد، ناشی از بی‌سوادی یا قصد و غرض شخصی است»، متذکر شد: این یک اظهار نظر نسنجیده است، آقای پزشکیان جواب ایشان را دادند، منم هم می‌گویم اگر ما بی‌سواد هستیم، بهبودی بیاید به ما یاد دهد، بنده طبق آمار و مدارک حرف می‌زنم.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه