logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

در گفتگویی مطرح شد؛

نانوا کناری: آمار و ارقام دولت مبنی بر رشد اقتصادی را قبول ندارم/درآمد سرانه مردم ایران نسبت به سایر کشورهای پیشرفته جهان ناچیز است

نانوا کناری: آمار و ارقام دولت مبنی بر رشد اقتصادی را قبول ندارم/درآمد سرانه مردم ایران نسبت به سایر کشورهای پیشرفته جهان ناچیز است
عضو کمیسون امنیت ملی و سیاست خارجی در رابطه با اظهارات روحانی در نشست خبری گذشته مبنی بر رشد اقتصادی کشور گفت: معیارهایی که دولت ارائه می دهند یک بحث است و آنچه که ما در سبد زندگی مردم می بینیم بحث دیگری است که ما این را به عنوان یک معیار ارزیابی قبول نداریم و باید در مورد معیارها اتفاق نظر پیدا کنیم و بعد بگوییم که این معیار درست است و یا غلط شاید از نظر دولت با آن معیاری که خودشان مدنظر دارند درست باشد ولی از نگاه دیگران این معیار سنجش دولت قابل قبول نباشد و من این معیارها را قبول ندارم و با آن ها مخالف هستم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ولی الله نانوا کناری، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در گفتگو با آرمان کرمان در رابطه با اظهارات روحانی در نشست خبری گذشته مبنی بر رشد اقتصادی کشور اظهار داشت: معیارهایی که دولت ارائه می دهند یک بحث است و آنچه که ما در سبد زندگی مردم می بینیم بحث دیگری است که ما این را به عنوان یک معیار ارزیابی قبول نداریم و باید در مورد معیارها اتفاق نظر پیدا کنیم و بعد بگوییم که این معیار درست است و یا غلط شاید از نظر دولت با آن معیاری که خودشان مدنظر دارند درست باشد ولی از نگاه دیگران این معیار سنجش دولت قابل قبول نباشد و من این معیارها را قبول ندارم و با آن ها مخالف هستم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آرمان کرمان,

 

,

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ابراز کرد: به عنوان مثال آمار بیکاری بیش از آمار اعلامی دولت است زیرا وقتی سبد زندگی مردم را نگاه می کنیم می بینیم که بیکاری موج می زند یعنی در داخل هر خانه ای جوان هایی وجود دارند که بیکارند و به همین دلیل سن ازدواج بالا رفته است و علت یکی از ناهنجاری هایی که برخی افراد دست به خودکشی می زنند همین مسئله است و همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند انسان خجالت می کشد وقتی می بیند جوانی دست خالی به منزل می رود بنابراین آمارها و معیارهای دولت با معیارهای ما تفاوت دارد و ما این آمار و ارقام را قبول نداریم بنابراین باید با معیاری درست ارزیابی کنیم تا ببینیم جامعه ما در کجا قرار دارد.

,

 

,

نانوا کناری با بیان اینکه برای سنجش میزان رشد اقتصادی باید درآمد سرانه مردم را ببینیم، تصریح کرد: در مقایسه با گذشته و در رابطه با آنچه که استعداد کشور است و همچنین در مقایسه با کشورهای پیشرفته دنیا درآمد سرانه در کشورهایی مانند ترکیه و کشورهای پیشرفته مانند ژاپن، اروپا و آمریکا چند است و درآمد سرانه ملت ما چقدر است؟ اگر در این رابطه مقایسه داشته باشیم میبینیم که وضعیت بسیار ناهنجاری داریم ما هم اکنون از لحاظ جمعیت تقریبا برابر با آلمان هستیم و وسعت زمین ما چند برابر آلمان است اما درآمد سرانه ما قابل قیاس با آلمان نیست.

,

 

,

وی افزود: ما موادخام صادر می کنیم و آن ها مواد خام ما را می گیرند و تبدیل می کنند سپس صادرات می کنند و در مقایسه با صادرات خام ما و تبدیل کردن مواد خامی که از آن ها از ما می گیرند و صادر می کنند باز مقایسه  کنیم می بینم که ایران در چه حد است.

,

 

,

عضو کمیسون امنیت ملی و سیاست خارجی در پایان خاطر نشان کرد:ما با این معیار باید بسنجیم که در کجای جهان قرار داریم و درآمد سرانه نسبت به موقغیت جغرافیای و مدنی، علمی، سیاسی و فرهنگی مان با نگرشی که داریم نباید این جایگاه ما باشد و در مقایسه با جهان، ایران در چه جایگاهی قرار دارد ؟این ها باید حل و فصل شود و شعار ندیم و عمل کنیم  ما می توانیم درامد سرانه خود را به حدی برسانیم که مشکلات جامعه را رفع کنیم و به عنوان مثال نظام جمهوری اسلامی نیست که گور خواب داشته باشیم و مسئولین باید پاسخگو  باشند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه