logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

خطیب جمعه شهر علی اکبر:

مسئولان با مردم صادق باشند/ اعدام سه جوان بحرینی مقدمه ای برای پیاده سازی یک سناریوی خطرناک علیه شیخ عیسی قاسم است

مسئولان با مردم صادق باشند/ اعدام سه جوان بحرینی مقدمه ای برای پیاده سازی یک سناریوی خطرناک علیه شیخ عیسی قاسم است
امام جمعه شهرعلی اکبر گفت: اعدام سه جوان بحرینی مقدمه ای برای پیاده سازی یک سناریوی خطرناک علیه شیخ عیسی قاسم است
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  پایگاه خبری اوشیدا؛ حجه الاسلام مجتبی اشرفیان در خطبه های نماز جمعه این هفته شهر علی اکبر عنوان کرد: امروز شرایط جامعه جهانی شرایط عجیب وپیچیده ای است بسیاری از کشورها درگیر جنگ و درگیری هستند بعضی کشورها درگیر جنگ و اقتصاد و تحریم هستند و بعضیها درگیر جنگ سیاسی و جنگ نرم.

وی افزود: بسیاری از این کشورها برای نجات خود از این آشوبها به کشورهای ظالم و استعماری باج می دهند و از بعضی منافع و حقوق ملتشان صرف نظر می کنند و برای بسیاری از مسائل داخلی خود با آنها رایزنی می کنند اما ایران اسلامی کشوری است که درگیر همه این جنگها بوده است و سخت ترین هجمه ها علیه این نظام و این مردم صورت گرفته اما چون روح ایمان و تفکر انقلابی در این ملت حکم فرما بوده همیشه راه مقاومت و دفاع عزتمندانه را انتخاب کردند.

اشرفیان ادامه داد: کاندیداهای ریاست جمهوری آمریکا بیشترین عبارتی که در مناظرات خود بکار بردند لفظ ایران است چون هیچ مشکلی در منطقه بدون حضور ایران حل نمی شود و این امر محقق نشده مگر به تدابیر حکیمانه و انقلابی ولی فقیه زمان مقام معظم رهبری، امروز پرچم اسلامی در هر جا بلند بوده نشانه عزت اقتدار وامنیت بوده و امروز امن ترین کشور ایران اسلامی است.

خطیب جمعه شهر علی اکبر در ادامه تصریح کرد: یکشنبه هفته گذشته رژیم آل خلیفه در اقدامی غیرانسانی و ضد حقوق بشری سه جوان بحرینی را در حالی که بی گناه بودند و مدرکی علیه آنها نداشتند اعدام کرد، به بهانه دخالت در بمب گذاری نزدیک منامه در سال 2014 است بعد از کشته شدن دو نظامی متجاوز اماراتی یافتن و مجازات عاملان قتل آنها را از دولت بحرین مطالبه کرد و در صورت عدم مجازات تهدید به خروج نیروهایش از بحرین کرده بود لذا رژیم آل خلیفه خواستند با اعدام این سه جوان بی گناه به نوعی به مزدوران اماراتی و سعودی باج بدهند.

وی در این راستا ادامه داد: اعدام سه جوان بحرینی مقدمه ای است برای پیاده سازی یک سناریوی خطرناک علیه شیخ عیسی قاسم که رژیم آل خلیفه می خواهد واکنش و حساسیت احتمالی مردم را پیش بینی کند بنابراین برکسی پوشیده نیست که تمام این جنایات بادخالت و حمایت مستقیم عربستان است که خودش دریمن دچار جنگ و نسل کشی و ضد حقوق بشراست.

امام جمعه شهر علی اکبر ابراز داشت: حادثه دردناک آتش سوزی و فرو ریختن ساختمان پلاسکو در تهران باعث کشته و زخمی شدن تعداد زیادی از هموطنان ما در این حادثه شد ملت ایران را داغدار و عزادار کرد اما شهامت و ایثارگری آتش نشانانی که در این حادثه برای نجات جان مردم جان خود را به خطر انداختند و با تعهد کاری و حس نوع دوستی خود فرهنگ ایثار و فداکاری را دوباره برای دنیا به نمایش گذاشتند ستودنی و قابل تحسین است و همچنین مردمی که برای اهدای خون به این مصدومین در صفهای طولانی منتظر بودند این آلامی است بر دردهای عمیق مصیبت زدگان این حادثه که در واقع همه ملت ناراحت و داغدار هستند.

اشرفیان اظهار داشت: پیام تسلیت و پیگیری رهبری و تلاشهای دولتمردان عزیز برای رسیدگی فوری به علل این حادثه و نجات جان گرفتاران زیر آوار شرایط را مساعدتر و روحیه همه دستگاههای مرتبط با این حادثه را قوی تر کرده است اما این حادثه برای ما باید زنگ خطر باشد اگر خدای ناکرده به هر دلیل امثال این اتفاق در منطقه ما اتفاق بیفتد چقدر خانه ها و ادارات و مراکز عمومی و دولتی و مدارس ما از استحکام لوازم و ایمنی لازم برخوردارند چقدر خانواده ها آموزش دیده اند چقدر مراکز درمانی و بیمارستانهای ما آمادگی دارند چقدر پرسنل کافی دارند باید این موارد را مد نظر گرفت تا در برابر بحرانها و پیشامدها و حوادث غیر مترقبه کمترین میزان خسارت و تلفات را داشته باشیم.

خطیب جمعه شهر علی اکبر بیان داشت: طرح آبرسانی به 46 هزار هکتار مزارع سیستان که با عنایت ویژه و دستور مقام معظم رهبری برای احیای کشاورزی سیستان اختصاص داده شد چرا در مقام اجراء با این کندی روبروست هر چه زمان بگذرد هزینه های بیشتری به بار می آورد و سهم حقابه صیادان باید در نظر گرفته شود چرا که قشر عمده ای از مردم سیستان هستند.

وی تاکید کرد: بعضی وعده های مسئولین سراب است نه مردم محقق شدن وعده را می بینند نه عمر مسئولیت خودشان اجازه تکرار آن را می دهد.

اشرفیان عنوان کرد: با مردم صادق باشید طرح ها و پروژه هایی که به یک عکس و گزارش ختم می شود را وعده ندهید چرا بیشترین آمار اعتیاد و آمار تحت پوشش نهادهای حمایتی باید در منطقه ما باشند هر آماری که به نهادهای حمایت اضافه شوند یک خطر است.

انتهای پیام

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه