اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

خلاصه بیانات ائمه جمعه استان در خطبه های نمازجمعه استان مرکزی

فاصله طولانی حرف تا عمل مسئولان در اقتصاد مقاومتی/ شرایط ناعادلانه استخدام پتروشیمی/سکوت مدعیان حقوق بشر در برابر جنایات آل‌‌خلیفه

فاصله طولانی حرف تا عمل مسئولان در اقتصاد مقاومتی/ شرایط ناعادلانه استخدام پتروشیمی/سکوت مدعیان حقوق بشر در برابر جنایات آل‌‌خلیفه
خطیبان جمعه استان مرکزی ضمن تسلیت گفتن حادثه پلاسکو،در بخشی از سخنان خود بر لزوم اهتمام مسئولان برای اجرا شدن اصول اقتصاد مقاومتی تاکید کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ ائمه جمعه استان مرکزی در خطبه های نماز جمعه این هفته، حادثه دلخراش ساختمان پلاسکو را تسلیت گفتند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , دیار آفتاب, ؛ ائمه جمعه استان مرکزی در خطبه های نماز جمعه این هفته، حادثه دلخراش ساختمان پلاسکو را تسلیت گفتند.,

خطیبان جمعه استان در بخشی دیگر از شخنان خود با اشاره بدعهدی های آمریکا در برجام، از مسئولان خواستند تا در برابر نقض برجام سکوت نکنند و اقدامات لازم را انجام دهند.

بزرگداشت دهه فجر، مشکلات معیشتی مردم و اهمیت توجه به اقتصاد مقاومتی، تحولات اخیر سوریه و اعدام سه جوان یمنی انقلابی توسط آل سعود از دیگر بیانات ائمه جمعه استان در خطبه های عبادی سیاسی نماز جمعه این هفته بود.

در ادامه خلاصه ای از بیانات خطیبان جمعه استان آمده است. برای مطالعه متن کامل بیانات بر روی تیتر هر بخش کلیک کنید.

آیت الله دری نجف آبادی:

ضرورت پیشگیری از وقوع اتفاقاتی مشابه حادثه ساختمان پلاسکو/ملت ایران هرگز تسلیم نمی‌شود

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی گفت: حادثه پلاسکو، ضایعه عظیمی بود که درآن نیروهای انسانی فداکار آتش نشان دچار حادثه شدند؛ از اینگونه وقایع باید عبرت بگیریم و از بروز چنین رخدادهایی جلوگیری شود.

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از اراک امروز؛ آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک در خطبه‌های این هفته نماز جمعه اراک به حادثه آتش سوزی در ساختمان پلاسکو تهران اشاره کرد و گفت: این حادثه تلخ و بزرگی بود که همه ایران را اندوهگین کرد.

دری نجف‌آبادی با بیان اینکه هر روز امکان وجود چنین حوادثی در جای جای نقاط ایران وجود دارد اظهار کرد: مسئولین دستگاه های مختلف باید آمادگی کامل را داشته باشند تا در زمان بروز حادثه شاهد چنین خسارت های سنگینی نباشیم.

وی با تقدیر از عملکرد خوب آتش‌نشان تهران در بروز این حادثه ادامه داد: آتش نشان به موقع در صحنه حاضر شدند و از جان خود گذشتند تا افرادی را که در این ساختمان حضور داشتند، خارج کنند و تعدادی از آتش نشانان در این راستا از جان خود گذشتند.

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی به تهدیدات فضای مجازی اشاره کرد و افزود: امروز گسترش فضای مجازی تهدیدهایی را برای جامعه به همراه داشته است و این فضاها امروز چالش آفرین شده اند.

برنامه‌های دهه فجر بایستی پرشورتر از گذشته برگزار شود

امام جمعه اراک به ایام الله دهه فجر هم اشاره ای کرد و افزود: لازم است از امروز آمادگی نسبی را برای برگزاری هر چه با شکوه‌تر برنامه‌های دهه فجر داشته باشیم. دهه فجر جزء افتخارات ایران اسلامی است، و باید این برنامه ها به صورت مردمی و بدون ریخت و پاش برگزار شود.

ملت ایران هرگز تسلیم نمی‌شود

دری نجف آبادی به پایان دوره ریاست جمهوری اوباما اشاره کرد و گفت: اوباما که رئیس جمهور دمکرات بود این جنایت ها را بر سر مردم آورد از ترامپ که شراب خوار است و درک و شعور گاو بازی را دارد نباید انتظاری بیشتر داشت.

امام جمعه اراک گفت: البته ملت بزرگ ایران با رهبری شجاعانه مقام معظم رهبری هرگز تسلیم دشمنان نخواهد شد و در مسیر خود ثابت قدم خواهد بود.

 نماینده ولی فقیه در استان مرکزی به آغاز مذاکرات سوریه اشاره کرد و افزود: امیدواریم تصمیماتی در این مذاکرات گرفته شود تا وحدت سوریه بیش از پیش برقرار باشد.

امام جمعه شازند:

فاصله طولانی حرف تا عمل مسئولان در اقتصاد مقاومتی/شرایط استخدام پتروشیمی شازند عادلانه نیست

امام جمعه شازند با انتقاد از عملکرد مسئولان گفت: مسئولان به جای عمل کردن، حرف می زنند، به طور مثال در مسئله اقتصاد مقاومتی همه، حرفهای زیبایی می زنند اما تا عمل فاصله زیادی دارد.

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از پایگاه خبری شازند ما، حجت الاسلام موسوی امام جمعه شازند در خطبه های این هفته نماز عبادی سیاسی جمعه این شهرستان با اشاره به موضوع حادثه ساختمان پلاسکو در تهران و تسلیت به خاطر شهادت تعدادی از آتش نشانان در این حادثه گفت: ساخت و ساز چنین آسمان خراش هایی و رسیدگی نکردن به ساختمان هایی که عمر بالا دارند موجب چنین حوادثی می شود.

وی ادامه داد: از نظر ساخت و ساز در شهرها عقب هستیم و در این خصوص مسئولین مدام حرف می زنند.

شعارها زیباست ولی در عمل هیچ نمی‌بینیم

امام جمعه شازند با انتقاد از اینکه مسئولان به جای عمل کردن، حرف می زنند، تصریح کرد: به طور مثال در مسئله اقتصاد مقاومتی همه، حرفهای زیبایی می زنند اما تا عمل فاصله زیادی دارد. همین مسئله کارخانه قند شازند نیز مصداق بارز حرف زدن و عمل نکردن است.

امام جمعه شازند در خصوص دهه فجر بیان کرد: برای گرامیداشت و برگزاری پرشور برنامه‌های دهه فجر باید هر سال بیش از سال گذشته تلاش کرد چراکه نپرداختن به برنامه‌های دهه فجر و فراموشی خاطرات انقلاب شادی دشمن را به همراه دارد از این‌رو نباید اجازه دهیم خاطرات پرافتخار این روزها به فراموشی سپرده شود.

موسوی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه جوانان سرمایه مادی و معنوی این مملکت هستند، گفت: جدیداً شرکت پتروشیمی شازند برای جذب نیرو، آگهی منتشر کرده که شرایط مندرج در آن به هیچ وجه عادلانه نیست.

وی ادامه داد: صنایع شهرستان باید در برنامه‌های جذب نیروی خود اولویت را برای جوانان شهرستان شازند قرار دهند و شرایط را برای نیروی بومی تسهیل کنند نبایستی تنها آلودگی این صنایع سهم این مردم شود باید باید این صنایع مشکلی مثل بیکاری مردم منطقه را مرتفع سازند؛ در غیر اینصورت نهایت ظلم و بی عدالتی است.

 

آمریکا به دنبال تغییر نظام ایران است/سکوت مدعیان حقوق بشر در برابر جنایات آل‌خلیفه پذیرفتنی نیست

 

امام جمعه محلات با تاکید بر اینکه آمریکا به دنبال تغییر نظام ایران است، گفت: خوی استکباری آمریکا، هر کشوری را که خواهان خروج از زیر سلطه آمریکا باشد را با ترفندهای مختلف متوقف می‌کند.

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از صبح محلات، حجت‌الاسلام مهدی ربانی امام جمعه محلات در خطبه‌های نماز جمعه این شهرستان با اشاره به سخنان اخیر مقامات آمریکایی در خصوص ایران و برجام گفت: خوی استکباری آمریکا به او اجازه نمی‌دهد هیچ قدرت و کشوری را در مقابل خود ببیند و به همین دلیل آمریکا، هر کشوری را که خواهان خروج از زیر سلطه آمریکا باشد را با ترفندهای مختلف متوقف می‌کند.

ربانی با اشاره به بد عهدی‌ها و شگردهای مختلف آمریکا برای مقابله با نظام جمهوری اسلامی در طول تاریخ انقلاب بیان کرد: آخرین بهانه آمریکا برای مقابله با ایران مسئله هسته‌ای بود و آمریکا با متهم ساختن ایران به برنامه ریزی برای ساخت بمب هسته‌ای و افزایش تحریم‌ها به دنبال مقابله با جمهوری اسلامی بود. این در حالیست که ایران به دنبال استفاده صلح آمیز از انرژی اتمی بود که همه کشورها آن را انجام می دهند.

برخی مسئولین نسبت به بدعهدی و خوی استکباری غرب غفلت کردند

امام جمعه محلات با اشاره به تحریم‌های ظالمانه آمریکا بر علیه ایران گفت: در حالی که آمریکا به دنبال نابود کردن نظام جمهوری اسلامی بود برخی مسئولین به خوبی درک نکردند که موضوع هسته‌ای تنها بهانه‌ای در دست دشمنان است و امروز با حل مشکل پرونده هسته‌ای ایران، آمریکا، غرب و مستکبران به دنبال بهانه‌ای دیگر برای فشار بر ایران هستند.

وی با اشاره به عدم توجه برخی مسئولین به خوی استکباری غرب و خوش بینی به آن در مذاکرات گفت: رهبری بارها در تذکرات خود خواستار عدم اعتماد به آمریکا تحت هیچ شرایطی، سخن گفته بود. اعضای تیم مذاکره کننده همه تلاش خود را برای حصول بهترین نتیجه در مذاکرات به کار بردند و باز هم آمریکا با بد عهدی در مقابل ایران ایستاد.

ربانی با اشاره به یک‌ساله شدن برجام گفت: ما نمی‌گوییم برجام کاملا بی‌اثر بوده است ولی باید بدانیم که نباید از ابتدا همه چیز را به مذاکرات هسته‌ای وابسته می‌کردیم. این یکی از بزرگترین اشتباهات تیم مذاکره کننده ایران بود و امروز همه معترف هستند که کل تعهدات غرب در مقابل ایران و برداشتن تحریم‌ها محقق نشده است.

سکوت مجامع بین‌الملل در مقابل جنایات آل‌خلیفه پذیرفتنی نیست

امام جمعه محلات در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اعدام سه جوان انقلابی شیعه در بحرین توسط آل خلیفه گفت: مثلث شوم انگلیس، آل‌سعود و آل‌خلیفه در حالی در بحرین مشغول جنایت هستند که ۴۶ سال پس از استقلال بحرین، آل سعود، بحرین را در اختیار انگلیس قرار داده تا انگلیس با حضور مستمر در منطقه به توطئه‌های خود در راه اختلاف‌افکنی بین مسلمانان ادامه دهد.

وی با اشاره به ادامه روند جنایات آل‌سعود در بحرین اظهار کرد: آل سعود با همکاری غرب در حال جنایت و نسل کشی در یمن است و سکوت مجامع جهانی در مقابل این جنایات قابل پذیرش نیست. این رفتار دوگانه غرب مایه شرمساری است.

امام جمعه محلات در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به حادثه ساختمان پلاسکوی تهران خاطرنشان کرد: حادثه دل‌خراش دیروز تهران مایه تاسف و تالم خاطر همه مردم ایران بود و جان فشانی آتش‌نشانان تهرانی برای نجات جان مردم نشان از روح بلند آنان داشت.

امام جمعه موقت فرمهین

حادثه پلاسکو زنگ خطر در مدیریت شهری/رؤسای جمهور آمریکا تنها عروسک لابی‌های قدرتمند صهیونیستی

امام جمعه موقت فرمهین گفت: روسای جمهور آمریکا عروسک لابی‌های قدرتمند صهیونیستی و آمریکایی هستند و این تصور که مشکلات داخلی با گفتگو و تعامل با دشمن حل می‌شود باطل است.

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از فراهان خبر؛ حجت‌الاسلام علی شاکری، امام جمعه موقت فرمهین در خطبه‌های این هفته نماز جمعه این شهرستان ضمن تسلیت حادثه ساختمان پلاسکو گفت: رویداد تلخ و غم‌بار شهادت آتش‌نشانان و هموطنان عزیز، غم و اندوهی بزرگ بر قلب ملت ایران نشاند.

وی  با بیان اینکه «بنی آدم اعضای یکدیگرند» افزود: اگر چه با تلاش و از خودگذشتگی این مهرورزان جاوید شعله‌های آتش در ساختمان پلاسکو تهران خاموش شد، اما شعله‌های بی‌قراری داغ‌دیدگان در سوگ جان باختن این شهدای بزرگوار، قلب مردم ایران را به درد آورده است.

وی تصریح کرد: شهرداری تهران در ۳ سال گذشته ۷ اخطار به مالکین و دیگر دستگاه‌های زیرمجموعه داده است، این اخطاریه‌ها برای رعایت ایمنی بوده که متاسفانه لحاظ نشده است.

مجامع بین‌الملل اراده‌ای برای توقف جنگ و خونریزی ندارند

شاکری با اشاره به کشتار بی گناه مردم یمن گفت: مردم یمن در بدترین شرایط قراردارند و ما شاهد وقوع یک فاجعه انسانی در این کشور هستیم. به نظر می رسد جامعه بین الملل اراده ای برای توقف جنگ و خونریزی در این کشور ندارد. حمله عربستان علیه یمن با مشارکت کشورهای عربی و نیز حمایت آمریکا، تاکنون بیش از دهها هزار کشته و زخمی بر جای گذاشته است و در میان حدود ۲۶۰۰ کودک کشته شده اند.

وی با اشاره به اعدام ۳ جوان انقلابی بحرینی به وسیله دولت منحوس آل خلیفه گفت: حکام زندان و لغو تابعیت برای رهبران شیعه، دستگیری فعالان سیاسی، تخریب مساجد و حسینیه‌های شیعیان، اعطای تابعیت به مخالفان از جمله روش‌های آل خلیفه برای قلع‌وقمع مخالفان خود است.

امام جمعه موقت فرمهین با بیان اینکه رژیم آل خلیفه با حمایت آل سعود و انگلستان خودزنی کرد، گفت: ملت بحرین از این پس با شدت و قدرت بیشتری برای سقوط رژیم قیام قهرآمیز خواهند داشت.

رؤسای جمهور آمریکا تنها عروسک لابی‌های قدرتمند صهیونیستی

وی با اشاره به خوشحالی برخی از مزدوران داخلی برای ریاست جمهوری ترامپ، گفت: آمریکا دشمن سرسخت اسلام است، روسای جمهور این کشور تنها عروسک لابی‌های قدرتمند صهیونیستی و آمریکایی هستند، کسانی که فکر می‌کنند که مشکلات داخلی ما با گفتگو و تعامل با دشمن حل می‌شود سخت در اشتباه هستند.

 

امام جمعه ساوه :

برجام سندی محکم از بدعهدی آمریکا/ وضع قوانین بازدارنده برای واردات کالاهای غیرضروری/حادثه پلاسکو اهمیت امنیت محل زندگی و کار را گوشزد کرد

امام جمعه موقت ساوه گفت: برای توافق برجام هزینه های سنگینی پرداخت کردیم ولی آمریکا به تعهداتش در روی کاغذ عمل نکرد و برجام سندی محکم از بدعهدی و قابل اعتماد نبودن آمریکا شد.

 

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از نارخبر، حجت الاسلام علی بدرخانی امام جمعه موقت ساوه در خطبه های نماز جمعه این هفته با اشاره به اینکه برجام سندی محکم از بدعهدی و قابل اعتماد نبودن آمریکا شد، به مناسبت سالگرد برجام با اشاره به تعهدات سنگین عملیاتی شده از سوی ایران، افزود: قلب راکتور اراک با بتن پر شد که به گفته کارشناسان تا ابد قابل برگشت نیست، ۲۰ هزار سانتریفیوژ در پسابرجام به ۵ هزار عدد(یک چهارم) کاهش یافت.

بدرخانی با تاکید بر ضرورت اجرای گام به گام تعهدات برای جلوگیری از بد عهدی آمریکا بیان کرد: بیش از ۱۱ هزار کیلو اورانیوم غنی شده را از دست دادیم و فقط ۳۰۰ کیلو داریم، دانشمندان ما توانسته بودند تا ۲۰ درصد اورانیوم را غنی سازی کنند ولی در پسابرجام به ۳ درصد برگشتیم. دولتمردان مسئول هستند.

ورود کالاهای غیرضروری و تجملاتی به کشور ممنوع شود

وی با اشاره به روز جهانی گمرک اظهار کرد: گمرک باید در خدمت اقتصاد مقاومتی باشد، واردات و نگاه به بیرون مانع اقتصاد مقاومتی است. باید با وضع قوانین بازدارنده از ورود کالاهای غیرضروری و تجملاتی به کشور جلوگیری شود.

وی از ورود جدی قوه قضائیه به مبارزه با فساد اقتصادی با وجود فشار باندهای قدرت و ثروت تشکر کرد و گفت: مبارزه با فساد و پرونده های حقوق نجومی امری مبارک است که باید مسئولان حمایت کنند. طبق بیانات رهبرمعظم انقلاب، برداشت های غیرمنصفانه بعضی مدیران خیانت به آرمان های انقلاب اسلامی است.

حادثه پلاسکو اهمیت امنیت محل زندگی و کار را گوشزد کرد

وی با تسلیت شهادت جمعی از آتش نشانان در حادثه پلاسکو بیان کرد: باید از حوادث عبرت بگیریم مسئله امنیت محل زندگی و کار مهم است نباید سهل انگاری شود.

 

امام جمعه زرندیه:

فشار ابرقدرت‌ها بر اراده ملت ایران خدشه‌ای وارد نخواهد کرد

امام جمعه زرندیه گفت: فشار ابرقدرت ها و غربی ها بر اراده راسخ و آهنین ملت ایران خدشه ای وارد نخواهد کرد.

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از زر خبر، حجت الاسلام حسین ابراهیمی درخطبه های نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته شهرستان زرندیه با اشاره به یک ساله شدن برجام گفت: در حالی یک سال از اجرایی شدن برجام گذشت که بد عهدی و پیمان شکنی آمریکایی‌ها نشان داد این دولت استکباری قابل اعتماد نیست.

امام جمعه زرندیه تصریح کرد: دولت ایران در جریان مذاکرات به تمام تعهدات خود عمل کرد در حالیکه آمریکا همانگونه که پیش بینی می‌شد، پیمان شکنی کرد. اما فشار ابرقدرت ها و غربی ها بر اراده راسخ و آهنین ملت ایران خدشه ای وارد نخواهد کرد.

امام جمعه زرندیه با اشاره به حادثه غم بار ساختمان پلاسکو گفت: از رسانه ها انتظار می رود تا فرهنگ برخورد با این گونه حوادث را به شهروندان گوشزد کنند، چراکه اجتماع برخی شهروندان سرعت عمل در امداد رسانی را سلب کرد.

امام جمعه تفرش:

ایجاد وحدت در جامعه اسلامی از اقدامات بزرگ امام راحل بود

امام جمعه تفرش گفت: امام آمد و با دم مسیحایی و نفوذ معنوی خود جماعت متفرق را یکی کرد و انقلاب اسلامی را به وجود آورد. به برکت وحدت است که مشکلات جامعه برطرف می شود و خداوند هم عنایت ویژه می کند.

به گزارش دیار آفتاب؛به نقل از ندای تفرش، حجت الاسلام محمد مومنی امام جمعه تفرش در خطبه های آیین عبادی و سیاسی جمعه این هفته در تفرش با اشاره به ماه بهمن، گفت: ماه بهمن با پیروزی انقلاب، یاد امام راحل و فجر آفرینان انقلاب عجین شده است و مردم و مسئولین همواره باید یاد امام(ره) را زنده نگه دارند. زنده نگاه داشتن یاد امام بزرگوار در جامعه سبب تقویت نظام و مملکت خواهد شد.

مومنی با اشاره به حدیثی از پیامبر(ص) ادامه داد: پیامبر(ص) فرمود: «با یاد بزرگان و صالحین می توانید رحمت خداوند را بر خود نازل کنید.» امام راحل یک مرد استثایی بودند و کارهای ویژه و استثایی انجام دادند. اگر کسی یاد بزرگان، صالحین و خادمین به اسلام و انقلاب را فراموش کند، متقابلا خشم و غضب الهی را به دنبال دارد.

مومنی ایجاد وحدت در جامعه اسلامی را از دیگر کارهای بزرگ امام راحل اعلام و اضافه کرد: امام آمد و با دم مسیحایی و نفوذ معنوی خود جماعت متفرق را یکی کرد و انقلاب اسلامی را به وجود آورد. به برکت وحدت است که مشکلات جامعه برطرف می شود و خداوند هم عنایت ویژه می کند.

وی به یکی از خطبه های نماز جمعه اشاره کرد و ادامه داد: در یکی از خطبه ها، مشکلات شورای شهر و شهرداری تفرش را متذکر شده بودیم که منشا آن به خاطر عدم همدلی و اتحاد بود. البته برخی خرده گرفتند ولی الان واقف شدند که منشا مشکلات همین امر بوده است. به برکت وحدت، همدلی، هم افزایی و استفاده از نظر دیگران می توان مشکلات شهرداری را حل کرد.

خطیب نماز جمعه در تفرش گفت: مردم نیز باید کمک کنند و شورای شهر و شهرداری را از خود بدانند چراکه شورای شهر، نماینده انتخابی مردم و شهردار نیز با یک واسطه توسط مردم انتخاب می شود. با پرداخت عوارض باید شهرداری را یاری کرد. از مسئولین شهرستان می خواهم که ادارات بدهکار به شهرداری، عوارض خود را زودتر بپردازند چراکه حبس دِین در صورتی که فرد بتواند بپردازد مصداق حرام شرعی است.

امام جمعه تفرش به پیروزی حلب اشاره کرد و افزود: در این پیروزی، همه دنیا متعجب شده اند و به اذعان آنها ایران اولین قدرت منطقه شده است و نظامیان دنیا از شنیدن نام سلحشوران ایرانی هراس دارند. ۲۸ سال از دفاع مقدس می گذرد و به برکت ولایت و رهبری قدرت دفاعی ایران ۲۸ برابر شده است.

امام جمعه جاورسیان:

تولیدات داخلی رکن اصلی اقتصاد مقاومتی است

امام جمعه‌ جاورسیان گفت: رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال، لازمه مقابله با مشکلاتی مانند رکود، بیکاری و ایستادگی در برابر تهدیدات اقتصادی دشمنان است.

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از نسیم خنداب، جت‌الاسلام علیرضا احمدی امام جمعه‌ جاورسیان در خصوص نزدیک بودن ایام مبارک دهه‌ی فجر انقلاب اسلامی، گفت: باید جشن‌ها و مراسمات این دهه‌ی فرخنده را هرچه باشکوه‌تر برگزار کرد و حقایق انقلاب اسلامی را برای نسل جوان شرح داد.

احمدی اظهار کرد: تولیدات داخلی رکن اصلی اقتصاد مقاومتی است، رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال، لازمه مقابله با مشکلاتی مانند رکود، بیکاری و ایستادگی در برابر تهدیدات اقتصادی دشمنان است.

وی افزود: برای رسیدن به این مقاصد مقدس، ملت دو وظیفه‌ی مهم بر عهده دارد: یک مقاومت اقتصادی و دیگری اقتصاد مقاومتی‌.

خطیب جمعه‌ی جاورسیان ضمن توضیح این دو وظیفه خاطرنشان کرد: بخش مقاومت اقتصادی،  قناعت و اکتفا به حداقل مصرف است همچنان که یک بخش عمده و اساسی اقتصاد مقاومتی، حمایت از تولید داخل و خرید کالای ایرانی است.

امام جمعه کمیجان بیان کرد؛

لزوم برخورد قاطعانه با ثروت اندوزان کشور/ معیشت مردم یکی از مسائل اساسی است

امام جمعه کمیجان گفت: مسئولین کشور لازم است از اتاق های خود بیرون بیایند و به جمع مردم وارد شوند و از نزدیک مشکلات مردم را ببیند، اینگونه آمار ها و ارقام ها در مورد رشد اقتصاد مسائل را حل نمی کند.

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از سلام کمیجان، حجت الاسلام علی مقدسی پور خطیب نماز جمعه شهرستان کمیجان در خطبه های نماز جمعه این هفته با اشاره به به فساد های اقتصادی کشور اشاره کرد و گفت: نقش قوه قضاییه در مبارزه با فسادهای موجود در کشور بسیار مهم است؛ قوه قضاییه باید تمام تلاش خود را برای مبارزه با فساد به کار گیرد و قاطعانه با افراد زیاده خواهی که فقط به فکر ثروت اندوزی در کشور هستند برخورد کند.

امام جمعه شهرستان کمیجان تصریح کرد:  یکی از معضلات مهم کشور وضع معیشت مردم است که به سختی می گذرد. مسئولان کشور لازم است از اتاق های خود بیرون بیایند و به جمع مردم وارد شوند و از نزدیک مشکلات مردم را ببیند، اینگونه آمار ها و ارقام ها در مورد رشد اقتصاد مسائل را حل نمی کند.

حجت الاسلام مقدسی پور به حادثه آتش سوزی ساختمان پلاسکو تهران اشاره داشت و گفت: شاهد جانفشانی و از خودگذشتگی فرزندان این مرز و بوم  بودیم. آتش نشانانی که جان خودشان را در راه خدمت به مردم فدا کردند.

امام جمعه خنداب:

لزوم ایستادگی و مقاومت در برابر تهدیدات دشمن

حجت الاسلام مجدی‌زاده کرمانی گفت: ملت ایران در خصوص تهدیدات باید فرمایشات مقام معظم رهبری را مد نظر قرار دهند و ما استقامت و مقاومت با تهدیدات برخورد کنند.

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از نسیم خنداب؛ حجت الاسلام مجدی‌زاده کرمانی امام جمعه شهر خنداب در خطبه های نماز جمعه این هفته خنداب گفت: با به پایان رسیدن حکومت اوباما حکومت ترامپ روی کار می آید، ترامپ  در خصوص داعش نسبت به اوباما واقع بینانه تر عمل کرده است، اما برای ایران تهدید بزرگتری محسوب می شود

حجت الاسلام مجدی‌زاده کرمانی گفت: وظیفه مردم ایران در برابر تهدیدات ایستادگی، مقاومت و عمل به دستورات قرآن و فرمایشات مقام معظم رهبری است.

امام جمعه شهر خنداب گفت: نباید با قدرت های سلطه گر با التماس برخورد کرد تا زمانی که با التماس با این قدرت ها برخورد کنیم تهدیدات خود را جدی تر می کنند، حق را با ایستادگی باید گرفت.

وی افزود: ملت ایران در خصوص تهدیدات باید فرمایشات مقام معظم رهبری را مد نظر قرار دهند و ما استقامت و مقاومت با تهدیدات برخورد کنند

مجدی زاده در خصوص آتش سوزی ساختمان پلاسکو تهران ابراز تاسف کرد و خاطر نشان کرد: همانطور که مقام معظم رهبری در خصوص این حادثه پیام دادند، باید هر چه سریعنر عزیزانی که گرفتار شدند نجات داد و اقدامات لازم را برای پیشگیری صورت گیرد تا در آینده حوادث مشابه نداشته باشیم.

 

انتهای پیام/ک

,

خطیبان جمعه استان در بخشی دیگر از شخنان خود با اشاره بدعهدی های آمریکا در برجام، از مسئولان خواستند تا در برابر نقض برجام سکوت نکنند و اقدامات لازم را انجام دهند.

,

بزرگداشت دهه فجر، مشکلات معیشتی مردم و اهمیت توجه به اقتصاد مقاومتی، تحولات اخیر سوریه و اعدام سه جوان یمنی انقلابی توسط آل سعود از دیگر بیانات ائمه جمعه استان در خطبه های عبادی سیاسی نماز جمعه این هفته بود.

,

در ادامه خلاصه ای از بیانات خطیبان جمعه استان آمده است. برای مطالعه متن کامل بیانات بر روی تیتر هر بخش کلیک کنید.

,

آیت الله دری نجف آبادی:

,

ضرورت پیشگیری از وقوع اتفاقاتی مشابه حادثه ساختمان پلاسکو/ملت ایران هرگز تسلیم نمی‌شود

, ضرورت پیشگیری از وقوع اتفاقاتی مشابه حادثه ساختمان پلاسکو/ملت ایران هرگز تسلیم نمی‌شود,

نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی گفت: حادثه پلاسکو، ضایعه عظیمی بود که درآن نیروهای انسانی فداکار آتش نشان دچار حادثه شدند؛ از اینگونه وقایع باید عبرت بگیریم و از بروز چنین رخدادهایی جلوگیری شود.

,

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از اراک امروز؛ آیت‌الله قربانعلی دری نجف‌آبادی نماینده ولی‌فقیه در استان مرکزی و امام جمعه اراک در خطبه‌های این هفته نماز جمعه اراک به حادثه آتش سوزی در ساختمان پلاسکو تهران اشاره کرد و گفت: این حادثه تلخ و بزرگی بود که همه ایران را اندوهگین کرد.

, دیار آفتاب, اراک امروز؛ , اراک امروز,

دری نجف‌آبادی با بیان اینکه هر روز امکان وجود چنین حوادثی در جای جای نقاط ایران وجود دارد اظهار کرد: مسئولین دستگاه های مختلف باید آمادگی کامل را داشته باشند تا در زمان بروز حادثه شاهد چنین خسارت های سنگینی نباشیم.

,

وی با تقدیر از عملکرد خوب آتش‌نشان تهران در بروز این حادثه ادامه داد: آتش نشان به موقع در صحنه حاضر شدند و از جان خود گذشتند تا افرادی را که در این ساختمان حضور داشتند، خارج کنند و تعدادی از آتش نشانان در این راستا از جان خود گذشتند.

,

نماینده ولی فقیه در استان مرکزی به تهدیدات فضای مجازی اشاره کرد و افزود: امروز گسترش فضای مجازی تهدیدهایی را برای جامعه به همراه داشته است و این فضاها امروز چالش آفرین شده اند.

,

برنامه‌های دهه فجر بایستی پرشورتر از گذشته برگزار شود

, برنامه‌های دهه فجر بایستی پرشورتر از گذشته برگزار شود, برنامه‌های دهه فجر بایستی پرشورتر از گذشته برگزار شود,

امام جمعه اراک به ایام الله دهه فجر هم اشاره ای کرد و افزود: لازم است از امروز آمادگی نسبی را برای برگزاری هر چه با شکوه‌تر برنامه‌های دهه فجر داشته باشیم. دهه فجر جزء افتخارات ایران اسلامی است، و باید این برنامه ها به صورت مردمی و بدون ریخت و پاش برگزار شود.

,

ملت ایران هرگز تسلیم نمی‌شود

, ملت ایران هرگز تسلیم نمی‌شود, ملت ایران هرگز تسلیم نمی‌شود,

دری نجف آبادی به پایان دوره ریاست جمهوری اوباما اشاره کرد و گفت: اوباما که رئیس جمهور دمکرات بود این جنایت ها را بر سر مردم آورد از ترامپ که شراب خوار است و درک و شعور گاو بازی را دارد نباید انتظاری بیشتر داشت.

,

امام جمعه اراک گفت: البته ملت بزرگ ایران با رهبری شجاعانه مقام معظم رهبری هرگز تسلیم دشمنان نخواهد شد و در مسیر خود ثابت قدم خواهد بود.

,

 نماینده ولی فقیه در استان مرکزی به آغاز مذاکرات سوریه اشاره کرد و افزود: امیدواریم تصمیماتی در این مذاکرات گرفته شود تا وحدت سوریه بیش از پیش برقرار باشد.

,

امام جمعه شازند:

,

فاصله طولانی حرف تا عمل مسئولان در اقتصاد مقاومتی/شرایط استخدام پتروشیمی شازند عادلانه نیست

, فاصله طولانی حرف تا عمل مسئولان در اقتصاد مقاومتی/شرایط استخدام پتروشیمی شازند عادلانه نیست,

امام جمعه شازند با انتقاد از عملکرد مسئولان گفت: مسئولان به جای عمل کردن، حرف می زنند، به طور مثال در مسئله اقتصاد مقاومتی همه، حرفهای زیبایی می زنند اما تا عمل فاصله زیادی دارد.

,

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از پایگاه خبری شازند ما، حجت الاسلام موسوی امام جمعه شازند در خطبه های این هفته نماز عبادی سیاسی جمعه این شهرستان با اشاره به موضوع حادثه ساختمان پلاسکو در تهران و تسلیت به خاطر شهادت تعدادی از آتش نشانان در این حادثه گفت: ساخت و ساز چنین آسمان خراش هایی و رسیدگی نکردن به ساختمان هایی که عمر بالا دارند موجب چنین حوادثی می شود.

, دیار آفتاب, شازند ما,

وی ادامه داد: از نظر ساخت و ساز در شهرها عقب هستیم و در این خصوص مسئولین مدام حرف می زنند.

,

شعارها زیباست ولی در عمل هیچ نمی‌بینیم

, شعارها زیباست ولی در عمل هیچ نمی‌بینیم,

امام جمعه شازند با انتقاد از اینکه مسئولان به جای عمل کردن، حرف می زنند، تصریح کرد: به طور مثال در مسئله اقتصاد مقاومتی همه، حرفهای زیبایی می زنند اما تا عمل فاصله زیادی دارد. همین مسئله کارخانه قند شازند نیز مصداق بارز حرف زدن و عمل نکردن است.

,

امام جمعه شازند در خصوص دهه فجر بیان کرد: برای گرامیداشت و برگزاری پرشور برنامه‌های دهه فجر باید هر سال بیش از سال گذشته تلاش کرد چراکه نپرداختن به برنامه‌های دهه فجر و فراموشی خاطرات انقلاب شادی دشمن را به همراه دارد از این‌رو نباید اجازه دهیم خاطرات پرافتخار این روزها به فراموشی سپرده شود.

,

موسوی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه جوانان سرمایه مادی و معنوی این مملکت هستند، گفت: جدیداً شرکت پتروشیمی شازند برای جذب نیرو، آگهی منتشر کرده که شرایط مندرج در آن به هیچ وجه عادلانه نیست.

,

وی ادامه داد: صنایع شهرستان باید در برنامه‌های جذب نیروی خود اولویت را برای جوانان شهرستان شازند قرار دهند و شرایط را برای نیروی بومی تسهیل کنند نبایستی تنها آلودگی این صنایع سهم این مردم شود باید باید این صنایع مشکلی مثل بیکاری مردم منطقه را مرتفع سازند؛ در غیر اینصورت نهایت ظلم و بی عدالتی است.

,

 

,

آمریکا به دنبال تغییر نظام ایران است/سکوت مدعیان حقوق بشر در برابر جنایات آل‌خلیفه پذیرفتنی نیست

, آمریکا به دنبال تغییر نظام ایران است/سکوت مدعیان حقوق بشر در برابر جنایات آل‌خلیفه پذیرفتنی نیست,

 

,

امام جمعه محلات با تاکید بر اینکه آمریکا به دنبال تغییر نظام ایران است، گفت: خوی استکباری آمریکا، هر کشوری را که خواهان خروج از زیر سلطه آمریکا باشد را با ترفندهای مختلف متوقف می‌کند.

,

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از صبح محلات، حجت‌الاسلام مهدی ربانی امام جمعه محلات در خطبه‌های نماز جمعه این شهرستان با اشاره به سخنان اخیر مقامات آمریکایی در خصوص ایران و برجام گفت: خوی استکباری آمریکا به او اجازه نمی‌دهد هیچ قدرت و کشوری را در مقابل خود ببیند و به همین دلیل آمریکا، هر کشوری را که خواهان خروج از زیر سلطه آمریکا باشد را با ترفندهای مختلف متوقف می‌کند.

, دیار آفتاب, صبح محلات, صبح محلات,

ربانی با اشاره به بد عهدی‌ها و شگردهای مختلف آمریکا برای مقابله با نظام جمهوری اسلامی در طول تاریخ انقلاب بیان کرد: آخرین بهانه آمریکا برای مقابله با ایران مسئله هسته‌ای بود و آمریکا با متهم ساختن ایران به برنامه ریزی برای ساخت بمب هسته‌ای و افزایش تحریم‌ها به دنبال مقابله با جمهوری اسلامی بود. این در حالیست که ایران به دنبال استفاده صلح آمیز از انرژی اتمی بود که همه کشورها آن را انجام می دهند.

,

برخی مسئولین نسبت به بدعهدی و خوی استکباری غرب غفلت کردند

, برخی مسئولین نسبت به بدعهدی و خوی استکباری غرب غفلت کردند,

امام جمعه محلات با اشاره به تحریم‌های ظالمانه آمریکا بر علیه ایران گفت: در حالی که آمریکا به دنبال نابود کردن نظام جمهوری اسلامی بود برخی مسئولین به خوبی درک نکردند که موضوع هسته‌ای تنها بهانه‌ای در دست دشمنان است و امروز با حل مشکل پرونده هسته‌ای ایران، آمریکا، غرب و مستکبران به دنبال بهانه‌ای دیگر برای فشار بر ایران هستند.

,

وی با اشاره به عدم توجه برخی مسئولین به خوی استکباری غرب و خوش بینی به آن در مذاکرات گفت: رهبری بارها در تذکرات خود خواستار عدم اعتماد به آمریکا تحت هیچ شرایطی، سخن گفته بود. اعضای تیم مذاکره کننده همه تلاش خود را برای حصول بهترین نتیجه در مذاکرات به کار بردند و باز هم آمریکا با بد عهدی در مقابل ایران ایستاد.

,

ربانی با اشاره به یک‌ساله شدن برجام گفت: ما نمی‌گوییم برجام کاملا بی‌اثر بوده است ولی باید بدانیم که نباید از ابتدا همه چیز را به مذاکرات هسته‌ای وابسته می‌کردیم. این یکی از بزرگترین اشتباهات تیم مذاکره کننده ایران بود و امروز همه معترف هستند که کل تعهدات غرب در مقابل ایران و برداشتن تحریم‌ها محقق نشده است.

,

سکوت مجامع بین‌الملل در مقابل جنایات آل‌خلیفه پذیرفتنی نیست

, سکوت مجامع بین‌الملل در مقابل جنایات آل‌خلیفه پذیرفتنی نیست,

امام جمعه محلات در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اعدام سه جوان انقلابی شیعه در بحرین توسط آل خلیفه گفت: مثلث شوم انگلیس، آل‌سعود و آل‌خلیفه در حالی در بحرین مشغول جنایت هستند که ۴۶ سال پس از استقلال بحرین، آل سعود، بحرین را در اختیار انگلیس قرار داده تا انگلیس با حضور مستمر در منطقه به توطئه‌های خود در راه اختلاف‌افکنی بین مسلمانان ادامه دهد.

,

وی با اشاره به ادامه روند جنایات آل‌سعود در بحرین اظهار کرد: آل سعود با همکاری غرب در حال جنایت و نسل کشی در یمن است و سکوت مجامع جهانی در مقابل این جنایات قابل پذیرش نیست. این رفتار دوگانه غرب مایه شرمساری است.

,

امام جمعه محلات در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به حادثه ساختمان پلاسکوی تهران خاطرنشان کرد: حادثه دل‌خراش دیروز تهران مایه تاسف و تالم خاطر همه مردم ایران بود و جان فشانی آتش‌نشانان تهرانی برای نجات جان مردم نشان از روح بلند آنان داشت.

,

امام جمعه موقت فرمهین

,

حادثه پلاسکو زنگ خطر در مدیریت شهری/رؤسای جمهور آمریکا تنها عروسک لابی‌های قدرتمند صهیونیستی

, حادثه پلاسکو زنگ خطر در مدیریت شهری/رؤسای جمهور آمریکا تنها عروسک لابی‌های قدرتمند صهیونیستی,

امام جمعه موقت فرمهین گفت: روسای جمهور آمریکا عروسک لابی‌های قدرتمند صهیونیستی و آمریکایی هستند و این تصور که مشکلات داخلی با گفتگو و تعامل با دشمن حل می‌شود باطل است.

,

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از فراهان خبر؛ حجت‌الاسلام علی شاکری، امام جمعه موقت فرمهین در خطبه‌های این هفته نماز جمعه این شهرستان ضمن تسلیت حادثه ساختمان پلاسکو گفت: رویداد تلخ و غم‌بار شهادت آتش‌نشانان و هموطنان عزیز، غم و اندوهی بزرگ بر قلب ملت ایران نشاند.

, دیار آفتاب, فراهان خبر, فراهان خبر, فراهان خبر,

وی  با بیان اینکه «بنی آدم اعضای یکدیگرند» افزود: اگر چه با تلاش و از خودگذشتگی این مهرورزان جاوید شعله‌های آتش در ساختمان پلاسکو تهران خاموش شد، اما شعله‌های بی‌قراری داغ‌دیدگان در سوگ جان باختن این شهدای بزرگوار، قلب مردم ایران را به درد آورده است.

,

وی تصریح کرد: شهرداری تهران در ۳ سال گذشته ۷ اخطار به مالکین و دیگر دستگاه‌های زیرمجموعه داده است، این اخطاریه‌ها برای رعایت ایمنی بوده که متاسفانه لحاظ نشده است.

,

مجامع بین‌الملل اراده‌ای برای توقف جنگ و خونریزی ندارند

, مجامع بین‌الملل اراده‌ای برای توقف جنگ و خونریزی ندارند,

شاکری با اشاره به کشتار بی گناه مردم یمن گفت: مردم یمن در بدترین شرایط قراردارند و ما شاهد وقوع یک فاجعه انسانی در این کشور هستیم. به نظر می رسد جامعه بین الملل اراده ای برای توقف جنگ و خونریزی در این کشور ندارد. حمله عربستان علیه یمن با مشارکت کشورهای عربی و نیز حمایت آمریکا، تاکنون بیش از دهها هزار کشته و زخمی بر جای گذاشته است و در میان حدود ۲۶۰۰ کودک کشته شده اند.

,

وی با اشاره به اعدام ۳ جوان انقلابی بحرینی به وسیله دولت منحوس آل خلیفه گفت: حکام زندان و لغو تابعیت برای رهبران شیعه، دستگیری فعالان سیاسی، تخریب مساجد و حسینیه‌های شیعیان، اعطای تابعیت به مخالفان از جمله روش‌های آل خلیفه برای قلع‌وقمع مخالفان خود است.

,

امام جمعه موقت فرمهین با بیان اینکه رژیم آل خلیفه با حمایت آل سعود و انگلستان خودزنی کرد، گفت: ملت بحرین از این پس با شدت و قدرت بیشتری برای سقوط رژیم قیام قهرآمیز خواهند داشت.

,

رؤسای جمهور آمریکا تنها عروسک لابی‌های قدرتمند صهیونیستی

, رؤسای جمهور آمریکا تنها عروسک لابی‌های قدرتمند صهیونیستی,

وی با اشاره به خوشحالی برخی از مزدوران داخلی برای ریاست جمهوری ترامپ، گفت: آمریکا دشمن سرسخت اسلام است، روسای جمهور این کشور تنها عروسک لابی‌های قدرتمند صهیونیستی و آمریکایی هستند، کسانی که فکر می‌کنند که مشکلات داخلی ما با گفتگو و تعامل با دشمن حل می‌شود سخت در اشتباه هستند.

,

 

,

امام جمعه ساوه :

,

برجام سندی محکم از بدعهدی آمریکا/ وضع قوانین بازدارنده برای واردات کالاهای غیرضروری/حادثه پلاسکو اهمیت امنیت محل زندگی و کار را گوشزد کرد

, برجام سندی محکم از بدعهدی آمریکا/ وضع قوانین بازدارنده برای واردات کالاهای غیرضروری/حادثه پلاسکو اهمیت امنیت محل زندگی و کار را گوشزد کرد,

امام جمعه موقت ساوه گفت: برای توافق برجام هزینه های سنگینی پرداخت کردیم ولی آمریکا به تعهداتش در روی کاغذ عمل نکرد و برجام سندی محکم از بدعهدی و قابل اعتماد نبودن آمریکا شد.

,

 

,

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از نارخبر، حجت الاسلام علی بدرخانی امام جمعه موقت ساوه در خطبه های نماز جمعه این هفته با اشاره به اینکه برجام سندی محکم از بدعهدی و قابل اعتماد نبودن آمریکا شد، به مناسبت سالگرد برجام با اشاره به تعهدات سنگین عملیاتی شده از سوی ایران، افزود: قلب راکتور اراک با بتن پر شد که به گفته کارشناسان تا ابد قابل برگشت نیست، ۲۰ هزار سانتریفیوژ در پسابرجام به ۵ هزار عدد(یک چهارم) کاهش یافت.

, دیار آفتاب, نارخبر، , نارخبر، , نارخبر، ,

بدرخانی با تاکید بر ضرورت اجرای گام به گام تعهدات برای جلوگیری از بد عهدی آمریکا بیان کرد: بیش از ۱۱ هزار کیلو اورانیوم غنی شده را از دست دادیم و فقط ۳۰۰ کیلو داریم، دانشمندان ما توانسته بودند تا ۲۰ درصد اورانیوم را غنی سازی کنند ولی در پسابرجام به ۳ درصد برگشتیم. دولتمردان مسئول هستند.

,

ورود کالاهای غیرضروری و تجملاتی به کشور ممنوع شود

, ورود کالاهای غیرضروری و تجملاتی به کشور ممنوع شود, ورود کالاهای غیرضروری و تجملاتی به کشور ممنوع شود,

وی با اشاره به روز جهانی گمرک اظهار کرد: گمرک باید در خدمت اقتصاد مقاومتی باشد، واردات و نگاه به بیرون مانع اقتصاد مقاومتی است. باید با وضع قوانین بازدارنده از ورود کالاهای غیرضروری و تجملاتی به کشور جلوگیری شود.

,

وی از ورود جدی قوه قضائیه به مبارزه با فساد اقتصادی با وجود فشار باندهای قدرت و ثروت تشکر کرد و گفت: مبارزه با فساد و پرونده های حقوق نجومی امری مبارک است که باید مسئولان حمایت کنند. طبق بیانات رهبرمعظم انقلاب، برداشت های غیرمنصفانه بعضی مدیران خیانت به آرمان های انقلاب اسلامی است.

,

حادثه پلاسکو اهمیت امنیت محل زندگی و کار را گوشزد کرد

, حادثه پلاسکو اهمیت امنیت محل زندگی و کار را گوشزد کرد, حادثه پلاسکو اهمیت امنیت محل زندگی و کار را گوشزد کرد,

وی با تسلیت شهادت جمعی از آتش نشانان در حادثه پلاسکو بیان کرد: باید از حوادث عبرت بگیریم مسئله امنیت محل زندگی و کار مهم است نباید سهل انگاری شود.

,

 

,

امام جمعه زرندیه:

,

فشار ابرقدرت‌ها بر اراده ملت ایران خدشه‌ای وارد نخواهد کرد

, فشار ابرقدرت‌ها بر اراده ملت ایران خدشه‌ای وارد نخواهد کرد,

امام جمعه زرندیه گفت: فشار ابرقدرت ها و غربی ها بر اراده راسخ و آهنین ملت ایران خدشه ای وارد نخواهد کرد.

,

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از زر خبر، حجت الاسلام حسین ابراهیمی درخطبه های نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته شهرستان زرندیه با اشاره به یک ساله شدن برجام گفت: در حالی یک سال از اجرایی شدن برجام گذشت که بد عهدی و پیمان شکنی آمریکایی‌ها نشان داد این دولت استکباری قابل اعتماد نیست.

, دیار آفتاب, زر خبر,

امام جمعه زرندیه تصریح کرد: دولت ایران در جریان مذاکرات به تمام تعهدات خود عمل کرد در حالیکه آمریکا همانگونه که پیش بینی می‌شد، پیمان شکنی کرد. اما فشار ابرقدرت ها و غربی ها بر اراده راسخ و آهنین ملت ایران خدشه ای وارد نخواهد کرد.

,

امام جمعه زرندیه با اشاره به حادثه غم بار ساختمان پلاسکو گفت: از رسانه ها انتظار می رود تا فرهنگ برخورد با این گونه حوادث را به شهروندان گوشزد کنند، چراکه اجتماع برخی شهروندان سرعت عمل در امداد رسانی را سلب کرد.

,

امام جمعه تفرش:

,

ایجاد وحدت در جامعه اسلامی از اقدامات بزرگ امام راحل بود

, ایجاد وحدت در جامعه اسلامی از اقدامات بزرگ امام راحل بود,

امام جمعه تفرش گفت: امام آمد و با دم مسیحایی و نفوذ معنوی خود جماعت متفرق را یکی کرد و انقلاب اسلامی را به وجود آورد. به برکت وحدت است که مشکلات جامعه برطرف می شود و خداوند هم عنایت ویژه می کند.

,

به گزارش دیار آفتاب؛به نقل از ندای تفرش، حجت الاسلام محمد مومنی امام جمعه تفرش در خطبه های آیین عبادی و سیاسی جمعه این هفته در تفرش با اشاره به ماه بهمن، گفت: ماه بهمن با پیروزی انقلاب، یاد امام راحل و فجر آفرینان انقلاب عجین شده است و مردم و مسئولین همواره باید یاد امام(ره) را زنده نگه دارند. زنده نگاه داشتن یاد امام بزرگوار در جامعه سبب تقویت نظام و مملکت خواهد شد.

, دیار آفتاب, ندای تفرش, ندای تفرش,

مومنی با اشاره به حدیثی از پیامبر(ص) ادامه داد: پیامبر(ص) فرمود: «با یاد بزرگان و صالحین می توانید رحمت خداوند را بر خود نازل کنید.» امام راحل یک مرد استثایی بودند و کارهای ویژه و استثایی انجام دادند. اگر کسی یاد بزرگان، صالحین و خادمین به اسلام و انقلاب را فراموش کند، متقابلا خشم و غضب الهی را به دنبال دارد.

,

مومنی ایجاد وحدت در جامعه اسلامی را از دیگر کارهای بزرگ امام راحل اعلام و اضافه کرد: امام آمد و با دم مسیحایی و نفوذ معنوی خود جماعت متفرق را یکی کرد و انقلاب اسلامی را به وجود آورد. به برکت وحدت است که مشکلات جامعه برطرف می شود و خداوند هم عنایت ویژه می کند.

,

وی به یکی از خطبه های نماز جمعه اشاره کرد و ادامه داد: در یکی از خطبه ها، مشکلات شورای شهر و شهرداری تفرش را متذکر شده بودیم که منشا آن به خاطر عدم همدلی و اتحاد بود. البته برخی خرده گرفتند ولی الان واقف شدند که منشا مشکلات همین امر بوده است. به برکت وحدت، همدلی، هم افزایی و استفاده از نظر دیگران می توان مشکلات شهرداری را حل کرد.

,

خطیب نماز جمعه در تفرش گفت: مردم نیز باید کمک کنند و شورای شهر و شهرداری را از خود بدانند چراکه شورای شهر، نماینده انتخابی مردم و شهردار نیز با یک واسطه توسط مردم انتخاب می شود. با پرداخت عوارض باید شهرداری را یاری کرد. از مسئولین شهرستان می خواهم که ادارات بدهکار به شهرداری، عوارض خود را زودتر بپردازند چراکه حبس دِین در صورتی که فرد بتواند بپردازد مصداق حرام شرعی است.

,

امام جمعه تفرش به پیروزی حلب اشاره کرد و افزود: در این پیروزی، همه دنیا متعجب شده اند و به اذعان آنها ایران اولین قدرت منطقه شده است و نظامیان دنیا از شنیدن نام سلحشوران ایرانی هراس دارند. ۲۸ سال از دفاع مقدس می گذرد و به برکت ولایت و رهبری قدرت دفاعی ایران ۲۸ برابر شده است.

,

امام جمعه جاورسیان:

,

تولیدات داخلی رکن اصلی اقتصاد مقاومتی است

, تولیدات داخلی رکن اصلی اقتصاد مقاومتی است,

امام جمعه‌ جاورسیان گفت: رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال، لازمه مقابله با مشکلاتی مانند رکود، بیکاری و ایستادگی در برابر تهدیدات اقتصادی دشمنان است.

,

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از نسیم خنداب، جت‌الاسلام علیرضا احمدی امام جمعه‌ جاورسیان در خصوص نزدیک بودن ایام مبارک دهه‌ی فجر انقلاب اسلامی، گفت: باید جشن‌ها و مراسمات این دهه‌ی فرخنده را هرچه باشکوه‌تر برگزار کرد و حقایق انقلاب اسلامی را برای نسل جوان شرح داد.

, دیار آفتاب, نسیم خنداب,

احمدی اظهار کرد: تولیدات داخلی رکن اصلی اقتصاد مقاومتی است، رونق اقتصادی و ایجاد اشتغال، لازمه مقابله با مشکلاتی مانند رکود، بیکاری و ایستادگی در برابر تهدیدات اقتصادی دشمنان است.

,

, ,

وی افزود: برای رسیدن به این مقاصد مقدس، ملت دو وظیفه‌ی مهم بر عهده دارد: یک مقاومت اقتصادی و دیگری اقتصاد مقاومتی‌.

,

خطیب جمعه‌ی جاورسیان ضمن توضیح این دو وظیفه خاطرنشان کرد: بخش مقاومت اقتصادی،  قناعت و اکتفا به حداقل مصرف است همچنان که یک بخش عمده و اساسی اقتصاد مقاومتی، حمایت از تولید داخل و خرید کالای ایرانی است.

,

امام جمعه کمیجان بیان کرد؛

,

لزوم برخورد قاطعانه با ثروت اندوزان کشور/ معیشت مردم یکی از مسائل اساسی است

, لزوم برخورد قاطعانه با ثروت اندوزان کشور/ معیشت مردم یکی از مسائل اساسی است,

امام جمعه کمیجان گفت: مسئولین کشور لازم است از اتاق های خود بیرون بیایند و به جمع مردم وارد شوند و از نزدیک مشکلات مردم را ببیند، اینگونه آمار ها و ارقام ها در مورد رشد اقتصاد مسائل را حل نمی کند.

,

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از سلام کمیجان، حجت الاسلام علی مقدسی پور خطیب نماز جمعه شهرستان کمیجان در خطبه های نماز جمعه این هفته با اشاره به به فساد های اقتصادی کشور اشاره کرد و گفت: نقش قوه قضاییه در مبارزه با فسادهای موجود در کشور بسیار مهم است؛ قوه قضاییه باید تمام تلاش خود را برای مبارزه با فساد به کار گیرد و قاطعانه با افراد زیاده خواهی که فقط به فکر ثروت اندوزی در کشور هستند برخورد کند.

, دیار آفتاب, سلام کمیجان,

, ,

امام جمعه شهرستان کمیجان تصریح کرد:  یکی از معضلات مهم کشور وضع معیشت مردم است که به سختی می گذرد. مسئولان کشور لازم است از اتاق های خود بیرون بیایند و به جمع مردم وارد شوند و از نزدیک مشکلات مردم را ببیند، اینگونه آمار ها و ارقام ها در مورد رشد اقتصاد مسائل را حل نمی کند.

,

حجت الاسلام مقدسی پور به حادثه آتش سوزی ساختمان پلاسکو تهران اشاره داشت و گفت: شاهد جانفشانی و از خودگذشتگی فرزندان این مرز و بوم  بودیم. آتش نشانانی که جان خودشان را در راه خدمت به مردم فدا کردند.

,

امام جمعه خنداب:

,

لزوم ایستادگی و مقاومت در برابر تهدیدات دشمن

, لزوم ایستادگی و مقاومت در برابر تهدیدات دشمن,

حجت الاسلام مجدی‌زاده کرمانی گفت: ملت ایران در خصوص تهدیدات باید فرمایشات مقام معظم رهبری را مد نظر قرار دهند و ما استقامت و مقاومت با تهدیدات برخورد کنند.

,

به گزارش دیار آفتاب؛ به نقل از نسیم خنداب؛ حجت الاسلام مجدی‌زاده کرمانی امام جمعه شهر خنداب در خطبه های نماز جمعه این هفته خنداب گفت: با به پایان رسیدن حکومت اوباما حکومت ترامپ روی کار می آید، ترامپ  در خصوص داعش نسبت به اوباما واقع بینانه تر عمل کرده است، اما برای ایران تهدید بزرگتری محسوب می شود

, دیار آفتاب, با به پایان رسیدن حکومت اوباما حکومت ترامپ روی کار می آید، , ترامپ  در خصوص داعش نسبت به اوباما واقع بینانه تر عمل کرده است، اما برای ایران تهدید بزرگتری محسوب می شود,

حجت الاسلام مجدی‌زاده کرمانی گفت: وظیفه مردم ایران در برابر تهدیدات ایستادگی، مقاومت و عمل به دستورات قرآن و فرمایشات مقام معظم رهبری است.

, وظیفه مردم ایران در برابر تهدیدات ایستادگی، مقاومت و عمل به دستورات قرآن و فرمایشات مقام معظم رهبری اس, ت.,

امام جمعه شهر خنداب گفت: نباید با قدرت های سلطه گر با التماس برخورد کرد تا زمانی که با التماس با این قدرت ها برخورد کنیم تهدیدات خود را جدی تر می کنند، حق را با ایستادگی باید گرفت.

, گفت: نباید با قدرت های سلطه گر با التماس برخورد کرد تا زمانی که با التماس با این قدرت ها برخورد کنیم تهدیدات خود را جدی تر می کنند، حق را با ایستادگی باید گرفت.,

وی افزود: ملت ایران در خصوص تهدیدات باید فرمایشات مقام معظم رهبری را مد نظر قرار دهند و ما استقامت و مقاومت با تهدیدات برخورد کنند

, وی افزود: ملت ایران در خصوص تهدیدات باید فرمایشات مقام معظم رهبری را مد نظر قرار دهند و ما استقامت و مقاومت با تهدیدات برخورد کنند,

مجدی زاده در خصوص آتش سوزی ساختمان پلاسکو تهران ابراز تاسف کرد و خاطر نشان کرد: همانطور که مقام معظم رهبری در خصوص این حادثه پیام دادند، باید هر چه سریعنر عزیزانی که گرفتار شدند نجات داد و اقدامات لازم را برای پیشگیری صورت گیرد تا در آینده حوادث مشابه نداشته باشیم.

, مجدی زاده در خصوص آتش سوزی ساختمان پلاسکو تهران ابراز تاسف کرد و خاطر نشان کرد: همانطور که مقام معظم رهبری در خصوص این حادثه پیام دادند، باید هر چه سریعنر عزیزانی که گرفتار شدند نجات داد و اقدامات لازم را برای پیشگیری صورت گیرد تا در آینده حوادث مشابه نداشته باشیم.,

 

,

انتهای پیام/ک

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه