logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه علم و هنر یزد:

مقاومت آزادی‌خواهان قدس میراث انقلاب اسلامی است /ایجاد نفاق و تشنجات مذهبی بین مسلمانان حربه مستکبرین برای فراموشی آرمان آزادی فلسطین

مقاومت آزادی‌خواهان قدس میراث انقلاب اسلامی است /ایجاد نفاق و تشنجات مذهبی بین مسلمانان حربه مستکبرین برای فراموشی آرمان آزادی فلسطین
در بخشی از این بیانیه آمده است:اسراییل این ولد منحوس استعمار همواره در مخیله محمل باف خود آرزوی آن دارد تا مقاومت مردم مظلوم فلسطین را در هم شکند، مقاومتی که مبارزان آزادی خواه قدس شریف از انقلاب شکوهمند مردمان ایران زمین به ارث برده اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی از یزد، شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی دانشگاه علم و هنر یزد همزمان با سالگرد ایام مقاومت مثال زدنی مردم غزه در حملات اسرائیل در سال 1387 بیانیه ای صادر کرد که متن آن به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
(( فلسطین پاره تن اسلام است))   امام خمینی (ره)

هفتم دی ماه1387روز حمله رژیم صهیونیستی به غزه و آغاز عملیات سرب گداخته علیه مقاومت بود. این رژیم باور داشت طی یک دوره کوتاه 7 تا10 روزه می‌تواند جریان مقاومت را از بین ببرد یا آنکه آن را تا حد زیادی تضعیف کند به طوری‌که توانایی مخالفت با طرح‌های اسرائیلی، آمریکایی را نداشته باشد اما پس 22 روز مفتضحانه از باریکه غزه مجبور به عقب نشینی شد. غزه در جنوب‌ غربی‌ سرزمین‌های‌ اشغالی، با مساحتی بیش از ‌360 کیلومتر مربع‌ واقع شده و یک‌ میلیون‌ و400 هزار نفر جمعیت دارد.

 اسراییل این ولد منحوس استعمار همواره در مخیله محمل باف خود آرزوی آن دارد تا مقاومت مردم مظلوم فلسطین را در هم شکند، مقاومتی که مبارزان آزادی خواه قدس شریف از انقلاب شکوهمند مردمان ایران زمین به ارث برده اند.تلاش ارتش های عرب در سال 1948 میلادی نه تنها برای فلسطینیان مثمر ثمر واقع نشد، بلکه زمینه را جهت استحکام پایه های نامشروع کشور یهود را در روز نکبت فراهم نمود اما همین پایداری ستودنی  در نوار غزه سال ها است که همچون خاری در چشم چپاول گران صهیونیستی و پشتیبانان آن نشسته است.

مستکبرین عالم به ویژه آمریکا با ایجاد نفاق و تشنجات قومی و مذهبی در وجوه گوناگون در بین مسلمانان عزم آن کرده اند تا آرمان های رفیع در  طریق  گسستن بندهای اسارت از مسجد الاقصی را به دست فراموشی بسپارند و جهل مرتجعان عرب نیز دست مایه ی امیال مضموم آنان در این مسیر قرار گرفته است.  صهیونیسم که خود بزرگترین تروریست دولتی سازمان یافته ی جهان انگاشته می شود ، مثلث خون آلود عبری- عربی- غربی را تشکیل داده است تا با حمایت آشکار و پنهان این مدعیان دروغین حقوق بشر از جنایتکاران تکفیری وهابی ، همه ی توجهات امت رسول الله را به مسائل و اختلافات درونی خود معطوف کنند و نیز  بستر مساعد را برای یکه تازی دژخیمان سامری پرست امروز، در خاورمیانه گشایش دهند.

حصر و تنگنای ساکنان این باریکه ستم دیده هرگز سبب آن نشد تا تن به ارمغان های تاریک و تزویر گونه ی حریصان غاصب وطن خویش در دهند.یقینا که راه پیروزی جز از رهگذر  ایستادگی و ایمان به یگانه آفریننده هستی عبور نمی کندو ملت فلسطین این مهم را نیکو به گوش جان سپرده اند.

ما دانشجویان دانشگاه علم و هنر یزد هم نوا با تمام منادیان رهایی پاره تن اسلام از همه مسئولین کشور در پیروی از منویات ارزشمند رهبری معظم انقلاب راجع به مسئله فلسطین و همچنین سران بلاد اسلامی تقاضا داریم که تا از به اضمحلال و فراموشی کشاندن اهداف والا ی قدس با تدابیری عقلانی و اتحادی مثال زدنی جلوگیری کنند و این انتظار نیز از مجامع و سازمان های حقوق بشری  میرود تا خارج از سیطره صهیونیست بین الملل، به جنایات فجیع رخ داده در سراسر سرزمین های اشغالی رسیدگی کنند وبه فرجام  خواهی رنج دیدگان و آوارگان فلسطینی بی اعتنا نباشند  . هرچند که حکامی خودکامه در ممالک مسلمین و حتی جماعتی فریب خورده  و غرض ورز در داخل و خارج از ایران سر به آبشخورفکری زخم زنندگان کودک کش سرزمین زیتون های سرو سیرت سپرده اند.

وعده خداوند مبنی بر غلبه حق بر باطل ، تعسر امور جاری در فلسطین عزیز را قطعا به شیرینی آزادی و ظفر مبدل خواهد ساخت.

والسلام و علیکم و الرحمه الله وبرکاته
شورای تبیین مواضع پایگاه بسیج دانشجویی شهید احمد کاظمی دانشگاه علم و هنر یزد

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه