اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

عضو شورای شهر رودسر خبر داد:

مخالفت ۲عضو شورای شهر با فروش ۳۰قطعه زمین در رودسر/ خواستار رسیدگی دقیق و قانونی این مصوبه هستیم

مخالفت ۲عضو شورای شهر با فروش ۳۰قطعه زمین در رودسر/ خواستار رسیدگی دقیق و قانونی این مصوبه هستیم
عضو شورای شهر رودسر از مخالفت دو عضو شورای شهر با فروش ۳۰قطعه زمین در رودسر خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  رودسریها، چند هفته ای است که فروش ۳۰ قطعه زمین تیتر اول رسانه های شهرستان رودسر شده و برخی اعضای شورا موافق و برخی دیگر بدلایل قانونی مخالف فروش آن ها می باشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  رودسریها,

 

,

عزت ابوطالبی در این خصوص به خبرنگار رودسریها گفت: در جلسه یک شنبه هفته گذشته ۲۶۶ دی ماه موضوع فروش مجددا در جلسه شورای شهر مطرح شد و علی رغمتوضیحات جامع و قانونی ومخالفت از سوی اینجانب و جناب آقای میرراضی ، اعضای شورای شهر با ۵۵ رای فروش زمین ها را به تصویب رساندند.

, رودسریها, توضیحات جامع, مخالفت,

 

,

وی دلیل مخالفت خود را اینگونه مطرح کرد که اولا بر اساس قانون، فروش زمین و اموال در لایحه بودجه سالیانه پیش بینی شده و حدود ۷۰۰ میلیون تومان می باشد لذا موافق شورا با تصویب فروش ۳۰ قطعه بامبلغ کارشناسی ۶ میلیارد تومان خلاف قانون بودجه می باشد، ثانیا اینجانب در جلسه اعلام کردم صرف فروش زمین های ماده ۱۰۱ که از محل تفکیک اراضی در اختیار شهرداری قرار می گیرد و با سقف محدود و فقط برای پروژه های عمرانی موافق هستم نه زمین های وادی رودسر که در مصاحبه قبلی با پایگاه خبری«رودسریها»و همچنین در جلسه شورا رسما مخالفت خود را با فروش زمین های وادی اعلام کردم.

, رودسریها», مخالفت خود را با فروش زمین های وادی,

 

,

خزانه دار شورای شهر رودسر اذعان داشت: اصلا فروش زمین با این مبلغ بالا که بیش از نیمی از بودجه سال می باشد و مصوبه شوراست علاوه بر اینکه خلاف قانون بودجه تصویبی است شرایط نظارت و کنترل درآمد حاصل از این بند را برای شورا سخت و شاید غیر ممکن می کند و پیشنهادم این بود که تعداد اندکی از زمین های ماده ۱۰۱ و صرفا برای پروژه های خاصی مثل پل صیدرمحله ، بازگشایی خیابان ۳۵ متری باقر آباد نه چافجیر و توسعه وادی رودسر و … بفروش برسد نه اینکه مبلغ ۶ میلیارد تومان علاوه بر بودجه در اختیار شهرداری قرار بگیرد و به شهرداری بگوییم شما خودتان هرجور صلاح می دانید هزینه کنید.

,

 

,

ابوطالبی ادامه داد: وقتی این اتفاق بیافتد پس دیگر شورا و نظارت و کنترل درآمد و الویت بندی پروژه ها از دیدگاه شورایی معنا ندارد،بهرحال علی رغم طرح و توضیح مفصل همه این نکات دوستان دقت نکردند و فروش زمین ها را با ۵ رای تصویب کردند.

,

 

,

خزانه دار شورای اسلامی شهر رودسر در پایان اظهار داشت: اینجانب خواستار رسیدگی دقیق و قانونی این مصوبه در کمیته تطبیق فرمانداری و شورای استان و استانداری محترم گیلان هستم.

, رسیدگی دقیق و قانونی این مصوبه در کمیته تطبیق فرمانداری و شورای استان و استانداری محترم گیلان,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه