به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازشاهوخبر؛ مدیرکل سازمان استاندارد کردستان استفاده از هرگونه ترازوی چینی را در اوزان سنگین و سبک ممنوع اعلام کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاهوخبر,دکتر منصور لهونیان در نشستی که با حضور فرماندار کامیاران و اعضای اتاق اصناف این شهرستان برگزار شد، در سخنانی بر نظارت و کنترل واحدهای تولیدی شهر کامیاران تاکید کرد و گفت: این سازمان به صورت مداوم اصناف و واحدهای تولیدی شهرستان را مورد بازرسی قرار می دهد.
,وی افزود: طی ماه های اخیر بالغ بر 330 مورد بازرسی توسط کارشناسان سازمان استاندارد از اصناف سطح شهر صورت گرفته است و همچنین 112 مورد بازرسی و کنترل کیفی از واحدهای تولیدی کامیاران انجام شده است.
,مدیرکل سازمان استاندارد کردستان بر تولید محصولات با کیفیت های استاندارد تاکید کرد و ابراز داشت: کیفیت ها و کمیت های استاندارد محصولات تعیین شده است و در صورت عدم رعایت این موارد با همکاری اداره صنعت، معدن وتجارت و اتاق اصناف، پروانه تولیدکنندگانی که استانداردهای لازم را رعایت نمی کنند به مدت 6 ماه تعلیق می شود.
,لهونیان با اشاره به بازدیدهای مداوم از دستگاه های باسکول سنگین در سراسر استان عنوان داشت: بالغ بر 500 دستگاه باسکول سنگین در سراسر استان فعال هستند و اداره استاندارد این دستگاه ها را به صورت مداوم کنترل می نماید.
,وی درباره بازرسی از دستگاه های وزن کشی سبک تشریح کرد: درباره بازرسی و نظارت بر کار وزان سبک، این دستگاه ها باید 2 بار در طول سال کنترل شوند وگواهی کالیبراسیون صادر شود؛ اداره کل استاندارد کردستان این آمادگی را دارد که با همکاری اتاق اصناف پروسه کنترل و بازرسی را انجام دهد.
,مدیرکل سازمان استانداردکردستان عدم استفاده از ترازوهای چینی را مصوب سازمان ملی استاندارد اعلام کرد و گفت: طبق مصوبه سازمان ملی استاندارد، استفاده از هر نوع ترازوی سبک و سنگین چینی ممنوع است و اگر در جایی مورد استفاده قرار گیرد، قطعا جمع آوری خواهند شد.
,لهونی در خاتمه نشست بر استفاده از مصالح ساختمانی دارای نشان استاندارد تاکید کرد و اظهار داشت: این سازمان خواستار است که در ساخت و سازهایی که در شهرستان کامیاران انجام می شود حتما از مصالح ساختمانی، شن و ماسه و دیگر ملزومات صنعت ساختمان که دارای استاندارد های لازم هستند استفاده شود.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه