logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس:

ضرورت شفاف سازی ارتباط بین حسین فریدون و متهمان بانکی/ قوه قضائیه باید قاطعانه در پرونده های فساد اقتصادی ورود کند

ضرورت شفاف سازی ارتباط بین حسین فریدون و متهمان بانکی/ قوه قضائیه باید قاطعانه در پرونده های فساد اقتصادی ورود کند
مجتبی ذوالنور گفت: ریاست جمهوری و جایگاه یک رئیس جمهور بسیار مهم است و نباید چنین حواشی در مورد برادر وی مطرح باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مجتبی ذوالنور عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با خبرنگار پارلمانی «تهران نیوز» گفت: جمعی از نمایندگان در تذکری به رئیس جمهور پیرامون ارتباط حسین فریدون برادر رئیس جمهور با برخی از بدهکاران کلان بانکی از جمله رسول دانیال‌زاده که چندی پیش دستگیر شد توضیحاتی خواستند، چرا که ریاست جمهوری و جایگاه یک رئیس جمهور بسیار مهم است و نباید چنین حواشی در مورد برادر شخص رئیس جمهور مطرح باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تهران نیوز,

وی در ادامه با اشاره به ضرورت رسیدگی قوه قضائیه به چنین پرونده هایی، اظهار داشت: وظیفه ذاتی قوه قضاییه اجرای قانون و تحقق عدالت است و نباید منتظر بماند که کسی شکایت کند تا رسیدگی شود بلکه باید نسبت به دانه درشت ها و سایر موارد رسیدگی کند و نسبت به برادر آقای رییس جمهور جناب آقای فریدون ابهامات فراوانی در نزد مردم وجود دارد که باید نسبت به ارتباط وی با دانیال زاده یکی از بدهکاران بانکی شفاف سازی شود.

,


عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به دانیال زاده و حسین فریدون گفت: وقتی شعار شفافیت و شعار مبارزه با فساد میدهیم و اگر نزدیکان خود آلوده باشد نمی توانیم این شعار را اجرا کنیم، لذا آقای رییس جمهور برای اثبات صداقت و شفافیت و برای تاثیر گذرای شعارش اگر هدفش مبارزه با فساد است طبیعتا باید از نزدیکان خودشان شروع کند.

,
,


ذوالنور با بیان اینکه قوه قضائیه باید قاطعانه در پرونده های فساداقتصادی وارد عمل شود،اظهار داشت: اگر قوه قضائیه در پرونده هایی همچون ارتباط داشتن حسین فریدون با متهم بانکی ورود کند، برای مردم این باور نقش پیدا می کند که دستگاه های قضایی به دلیل تحقق بخشی به عدالت، حاضرند که برخی نورچشمی ها را هم مورد واکاوی قرار دهند و برایشان هیچ فرقی نمی کند که متهم یک فرد عادی است یا برادر یکی از مسئولان اصلی کشور باشد.

,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه