logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  2. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  3. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  4. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  5. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  6. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  7. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  8. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  9. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  10. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  11. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  12. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  13. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  14. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  15. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  16. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  17. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  18. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  19. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  20. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد

پلاسکو بهترین بهانه برای حذف رقیب

پلاسکو بهترین بهانه برای حذف رقیب
حادثه پلاسکو حادثه ای پر تألم بود اما آنچه بر شدت این تألم می افزاید، رفتار سیاسیون وطنی در مواجهه با این نوع رویدادها است، که به جای مدیریت حادثه باشند، به فکر موج سواری از این گونه حوادث به نفع جریان سیاسی خود هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  عصر دیلم، حادثه پلاسکو حادثه ای پر تألم بود اما آنچه بر شدت این تألم می افزاید، رفتار سیاسیون وطنی در مواجهه با این نوع رویدادهاست، که به جای این که در شرایط بحران به دنبال هم افزایی و مدیریت حادثه باشند، تازه یادشان می افتد که فرصت را غنیمت شمرده و به فکر تسویه حساب با رقیب و موج سواری از این گونه حوادث به نفع جریان سیاسی خود باشند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر دیلم،,

 این نوع رفتار بر خلاف منویات مقام معظم رهبری است. ایشان در خصوص حادثه پلاسکو فرمودند :«در حال حاضر همه­‌ی تلاش ها باید برای نجات جان گرفتارشدگان جهت­‌دهی شود. رسیدگی به علل حادثه مسأله­‌ی بعدی است».

,

در این خصوص آقایان امروز به جای اینکه به فکر تسکین آلام خانواده شهدا و مردم باشند به این می اندیشند که نتوانسته اند از ظرفیت رسانه ای خود خوب استفاده کنند و شهرداری و شخص قالیباف را مقصر و مسبب این حادثه به مردم معرفی کنند.

,

به نوعی از فرصت از دست رفته ناراحتند، چراکه از نظر آنها حادثه پلاسکو بهترین فرصتی بود که می توانستند با دست آویز قرار دادن آن و بمباران خبری و منفعل نمودن رقیب، برای همیشه کار قالیباف را تمام کنند.

,

 اظهارات نوبخت سخنگوی دولت که به صراحت شهرداری تهران را مسبب حادثه پلاسکو معرفی کرد نشان دهنده اراده آقایان برای مقصر جلوه دادن قالیباف ارزیابی می شود.

,

 بنافی

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه