در گفتوگو با دانا عنوان شد:
پاسخ وکیل خانواده هاشمی در مورد دلیل عدم بازگشت مهدی هاشمی به زندان/ هیچ حرفی برای گفتن ندارم!
محمود علیزاده طباطبایی در خصوص اتمام مرخصی مهدی هاشمی و عدم بازگشت وی به زندان گفت: اطلاعی از این موضوع ندارم، طی روزهای گذشته به شدت درگیر کار بودم و تماسی نداشتم.[
محمود علیزاده طباطبایی وکیل خانواده هاشمی در گفتوگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در خصوص اتمام مرخصی مهدی هاشمی و عدم بازگشت وی به زندان اظهار داشت: اطلاعی از این موضوع ندارم، طی روزهای گذشته به شدت درگیر کار بودم و تماسی نداشتم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,,
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا توضیحی در خصوص روند قانونی مرخصی زندانیان پس از فوت بستگان دارد یا خیر گفت: در این رابطه هیچ حرفی برای گفتن ندارم.
,,
روز سوم بهمن بود که محسنی اژهای سخنگوی دستگاه قضا رسما اعلام کرد که مرخصی مهدی هاشمی به پایان رسیده است و علیزاده هاشمی در پاسخ به این اظهارات گفته بود: من هم از این موضوع اطلاع ندارم و اصلا زمانی را به مهدی هاشمی ابلاغ نکردهاند، شبی که آیت الله هاشمی فوت کرد وزیر بهداشت با آقای دولت آبادی تماس گرفت و مهدی هاشمی به مرخصی آمد و الان هم اگر به آقای هاشمی ابلاغ کنند حتما برمیگردند.
,,
,
انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه