روایتی خاطره انگیز از یک مرد انقلابی:
از آتش زدن حسینیه سنندج تا پناه گرفتن در نانوایی
بهمن ماه سالروز پیروزی با شکوه مردم ایران در سال 57 و یادآور دلیر مردانی است که از دل و جان برای انقلاب اسلامی مایه گذاشتند و با طلیعه پیروزی این انقلاب کشور را از جور خاندان پهلوی نجات دادند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آفتاب دل، بهمن ماه سالروز پیروزی با شکوه مردم ایران در سال 57 و یادآور دلیر مردانی است که از دل و جان برای انقلاب اسلامی مایه گذاشتند و با طلیعه پیروزی این انقلاب کشور را از جور خاندان پهلوی نجات داده و دست استعمارگران غارتگر را از دامن ایران پاک کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آفتاب دل,,
بهروز خیریه، درفروردین ماه سال 1339 ه.ش در شهر سنندج دیده به جهان گشود. به خاطر شغل پدرش دوران کودکی را در شهرهای مختلف آذربایجان به سربرد. دوران دبیرستان را در سنندج به پایان رساند و پس از اخذ دیپلم در اسفند ماه سال 1358 به خدمت سربازی رفت. دوران سربازی اش مصادف شد با آغاز جنگ تحمیلی ، لذا وی نیز همراه دیگر رزمندگان مدت 18 ماه از خدمت را درمناطق عملیاتی سپری کرد. در سال 1362ه.ش درآزمون استخدامی صدا وسیما پذیرفته شد .بهروز خیریه طی 23 سال خدمت در صدا وسیما مدت زیادی نیز مدیر رادیوی سنندج بود و آخرین پست سازمانی او معاونت صدای مرکز کردستان بود.
,
,
وی دارای مدرک دکترای زبان و ادبیات فارسی است. همچنین او نخستین کسی است که در رادیوی سنندج توانسته به رتبه ی تهیه کنندگی ارشد دست یابد. در زمان مدیریت او رادیوی سنندج موفقیت های بسیاری به دست آورد.
,
بهروز خیریه استاد دانشگاه و رئیس کتابخانه آیت الله خامنه ای سنندج به بیان خاطره ای از دوران انقلاب اشاره کرد و بهترین خاطره روزهای انقلاب را وحدت میان اهل تسنن و تشیع دانست و گفت: یکی از روزهایی که برای من ماندگارتر شد و برای همیشه در ذهن مردم کردستان ماندگار است و اصلی واقعی که بعد از رهبری امام خمینی (ره) انقلاب را به ثمر رساند مسئله وحدت همه ی اقشار مردم اعم از زن و مرد و پیر و جوان بود که همواره بر آن تاکید می شد .
,
,
وی گفت: سنندج در آن دوران شهر کوچکی بود و حدود 70 هزار نفر جمعیت داشت و با وجود مساجد فراوانی که در آن بود یک حسینیه کوچکی با سقفی از درهای چوبی در خیابان طالقانی سنندج وجود داشت که همواره افراد اهل تشیع به آنجا می رفتند اما همواره اهل تسنن برای سخنرانی های مذهبی که در آنجا برگزار می شد حضور داشتند و من هم در آن دوران نوجوانی بودم که همراه داماد خانواده ( شهید عطاء الله احمدی ) به تقاطع خیابان جامی رفتیم و در هنگام تظاهرات مردم ما هم شعار مرگ بر شاه می دادیم که ماموران شهربانی شروع به تیراندازی کردند و ما هم همراه با تعدادی از مردم به نانوایی که در آن نزدیکی بود پنهان شدیم و صاحب نانوایی کرکره ها را پایین کشید و به محض رفتن آنها خبر آتش زدن حسینیه به گوشمان رسید و بلافاصله خودمان را به آنجا رسانیدیم وبه محض رسیدن دیدیم که حسینیه آتش گرفته و مردم سنندج چه اهل تسنن و چه اهل تشیع با نته دل و از جان مشغول خاموش کردن آتش آنجا بودند و به ماموران ساواک هیچ توجهی نمی کردند پس اتحاد میان اهل تسنن و تشیع یکی از رمزهای ماندگاری انقلاب اسلامی بوده و هست.
,
,
دکتر خیریه هنر انقلاب را بسیار ارزشمند عنوان کرد و گفت: مؤلفه های هنر انقلاب از ویژگی های منحصر به فردی برخوردار است که زمینه بخش اعتلاء هنر وفرهنگ در ایران شده است.
,
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه